BANCA Transilvania: Surpriza URIASA, ce da Gratis Romanilor

BANCA Transilvania invitatie

BANCA Transilvania isi surprinde iar clientii cu o veste grozava, iar asta pentru ca a decis iar sa le ofere gratuit ceva de care multi ar putea sa profite foarte rapid in aceste zile. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a castiga invitatii duble la festivalul Summer Well 2022, desfasurat de catre Orange, iar totul daor daca fac miscare zilnica si aduna un numar de 20.000 de pasi.

BANCA Transilvania nu e la prima surpriza de acest gen pe care o ofera pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca are de ceva vreme pentru clientii sai o ofera speciala de fitness. Pentru a profita de aceasta promotie speciala clientii BANCA Transilvania trebuie sa mearga in sectiunea speciala de oferte din cadrul BT Pay, iar acolo o vor gasi pentru a o putea activa rapid, dupa care desigur ca trebuie sa si faca pasii pentru a lua invitatia.

BANCA Transilvania: Surpriza URIASA, ce da Gratis Romanilor

BANCA Transilvania permite prin BT Pay sincronizarea de date din aplicatiile Apple si Google pentru sanatate, astfel ca puteti sa obtineti destul de rapid invitatia dubla pentru Summer Well 2022. Puteti vedea mai jos mesajul pe care BANCA Transilvania il transmite pentru clientii sai din toata tara, iar daca sunteti interesati sa obtineti o invitatie dubla pentru Summer Well 2022, atunci cateva ore de miscare v-ar putea sa obtineti alte cateva ore de distractie.

BANCA Transilvania ofera aceste invitatii duble doar in cadrul acestor zile pentru ca Summer Well 2022 a inceput in cursul zilei de ieri si se desfasoara doar pana in cursul zilei de duminica. Asta inseamna ca daca sunteti cu adevarat dornici sa primiti gratuit o invitatie de acest gen, ar trebui sa mergeti si sa faceti miscare imediat, apoi sa sincronizati datele cu BT Pay a BANCA Transilvania pentru a avea sanse reale de a obtine invitatiile.

BANCA Transilvania e singura banca de la care vedem o promotie de acest gen, iar dupa cum e prezentat mesajul, se pare ca nu ar exista un numar finit de invitatii duble pentru Summer Well 2022 oferite gratuit.