LIDL Romania: ATENTIE! Ce le Ofera Gratuit Romanilor de Azi

LIDL Romania petrecere

LIDL Romania surprinde iar romanii din toata tara cu un nou anunt oficial prin care dezvaluie ceea ce ne ofera gratuit incepand de astazi, iar ca de obicei vorbim despre ceva care ar trebui sa fie in atentia oricui. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat noi gratuitati pe care le ofera pentru clientii din toata Romania chiar incepand de acum, iar mai jos puteti vedea ce putem primi gratuit de la lantul de supermarket-uri daca dorim intr-adevar asta.

LIDL Romania le ofera oricaror romani din toata tara posibilitatea de a primi gratuit tot ceea ce vedeti in mesajul de mai jos, astfel ca trebuie doar sa profitati de campania care este acum in desfasurare. Dupa cum puteti vedea, cei de la LIDL Romani au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi gratuit un robot de aspirare si 10 vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare daca participa la un concurs Chef Select.

LIDL Romania: ATENTIE! Ce le Ofera Gratuit Romanilor de Azi

LIDL Romania stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa castige premii de acest gen, iar pentru a intra in posesia lor trebuie doar sa indepliniti conditiile pe care le puteti vedea mai jos acum. Un simplu raspuns la o intrebare lasat in cadrul paginii de pe Facebook a celor de la LIDL Romania impreuna cu completarea unui formular de inscriere sunt singurele conditii necesare pentru inscrierea in concurs, astfel ca oricine poate face acest lucru.

LIDL Romania desfasoara acest concurs special in tandem cu altele pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca puteti sa va bucurati de toate chiar acum daca sunteti cu adevarat dornici. Concursul pe care LIDL Romaniail desfasoara acum face parte dintre cele organizate in mod obisnuit pentru clientii din toata Romania, astfel ca mai sunt si altele disponibile pentru toti cei care sunt dornici sa profite de aceasta surpriza.

LIDL Romania spune ca acest concurs se va desfasura pana in data de 18 august 2021, deci inca mai aveti cateva zile la dispozitie pentru a nu rata premiile care sunt oferite in mod gratuit.