CEC Bank: Mesajul Oficial, ce Pot Face Clientii din Romania

CEC Bank drumuri

CEC Bank transmite astazi un mesaj oficial pentru clientii din toata Romania, unul care ar trebui sa le arate oamenilor ceea ce pot face in momentul de fata multumita serviciilor bancii. Mai exact, cei de la CEC Bank le transmit clientilor din toata Romania faptul ca daca doresc, pot sa isi plateasca rapid prin aplicatie rovinieta pentru drumurile pe care le fac oriunde prin tara in calatoriile lor in toata aceasta perioada de vara.

CEC Bank stie foarte bine ca foarte multi dintre clientii sai din toata Romania au nevoie de un asemenea serviciu in momentul de fata, astfel ca de aceea il ofera pentru oricine e interesat. Aplicatia celor de la CEC Bank pentru telfeoanele iPhone si Android este gandita sa ofere posibilitatea de a administra conturile clientilor care folosesc serviciile bancii, iar totul fara a merge in vreo unitate sau pentru a accesa platforma online in acest scop.

CEC Bank: Mesajul Oficial, ce Pot Face Clientii din Romania

CEC Bank are o sectiune speciala in aplicatia sa prin care permite achizitionarea de roviniete pentru drumurile prin Romania, astfel ca puteti alege si pentru ce perioada o cumparati. Dupa ce achitati rovinieta prin aplicatia celor de la CEC Bank, puteti sa circulati fara probleme prin Romania oriunde aveti nevoie, deci nu trebuie sa mai asteptati la vreo benzinarie pentru a cumpara una pe loc, ci puteti face totul de pe telefon in cateva minute, sau mai putin.

CEC Bank nu ofera doar acest serviciu pentru clientii sai din Romania, ci ofera deasemenea posibilitatea de a plati taxele online fara a merge fizic la institutiile care sunt inscrise in cadrul Ghiseul. Si plata taxelor de catre clientii CEC Bank poate fi facuta foarte rapid prin intermediul aplicatiei pentru telefoane, astfel ca nu trebuie decat sa intrati in sectiunile dedicate pentru a vedea ce optiuni sunt disponibile pentru a face fiecare plata in parte.

CEC Bank nu e singura banca de la care vedem informatii de acest gen in acest moment, astfel ca inclusiv alte banci din Romania ofera posibilitatea de a plati rovinieta de pe telefon.