Orange: 1000 de Euro Oferiti GRATUIT Lunar pentru Clienti

Orange 1000 euro gratuit

Orange are o surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere 10 premii a cate 100 de euro lunar pentru clientii sai din toata tara, pana la finalul acestui an. Vorbim despre o promotie pe care cei de la Orange o au pentru oricare dintre clientii Orange Money din Romania, astfel ca ei sunt singurii care se pot bucura de ea, iar detaliile importante cu privire la aceasta promotie sunt oferite prin aceasta pagina.

Orange stie foarte bine cati romani sunt dornici sa castige bani care sunt transferati direct in conturile lor, asa ca vine cu aceasta promotie speciala pentru oricine este interesat de ea. Orange ofera promotia speciala pentru oricare dintre clientii din Romania care au un cont Orange Money si care fac transferuri valutare in valoare de minim 100 de euro catre un cont al unei alte persoane, deci nu exista alta modalitate prin care sa faceti acest lucru.

Orange: 1000 de Euro Oferiti GRATUIT Lunar pentru Clienti

Orange spune ca fiecare client al Orange Money se poate inscrie o singura data pe luna in concurs cu tranzactiile pe care le face, iar adaca veti castiga, nu mai are rost sa participati, pentru ca nu veti mai putea castiga. Cei de la Orange au gandit promotia intr-un asemenea mod incat clientii sai sa se poata bucura de tot ceea ce le ofera, dar fara grija faptului ca vor fi limitati in ceea ce priveste capacitatea de a castiga premiul care este oferit de operator.

Orange a venit in ultima vreme cu foarte multe promotii interesante pentru clientii Orange Money, compania incercand sa le ofere romanilor mai multe motive sa-i devina clienti ai bancii digitale. Separat de aceasta promotie, cei de la Orange au si alte promotii speciale cu diverse premii interesante care sunt oferite, astfel ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la tot ceea ce este oferit si sa faceti alegetile potrivite pentru a beneficia de surprizele grozave.

Orange desfasoara aceasta promotie pana la finalul anului, ea incepand in primavara, asa ca exista foarte mult timp la dispozitie pentru a castiga premiile de care sunteti cu adevarat interesati.