DEDEMAN: Decizia Importanta Anuntata OFICIAL pentru Clienti

DEDEMAN deschidere

Dedeman transmite un important anunt oficial astazi pentru clientii din toata Romania, iar asta in conditiile in care putina lume credea ca se va intampla acest lucru in momentul de fata. Mai exact, spre deosebire de celelalte companii care au decis sa isi inchida maine magazinele din toata tara, cei de la Dedeman au decis sa aiba in continuare program normal, chiar daca pe data de 15 august este sarbatorita in Romania Sfanta Maria, o sarbatoare foarte importanta.

Dedeman vrea sa ii anunte pe toti romanii din tara in legatura cu decizia pe care a luat-o, astfel ca ar fi bine sa stiti despre acest mesaj pentru ca s-ar putea sa aveti nevoie sa mergeti intr-o locatie. Cei de la Dedeman au in mod normal deschise magazinele din toata tara in fiecare zi din saptamana, astfel ca oamenii merg in locatiile sale oricand au nevoie, insa in mod normal intr-o zi de sarbatoare precum aceasta ar fi trebuit sa fie inchise locatiile din tara.

DEDEMAN: Decizia Importanta Anuntata OFICIAL pentru Clienti

DEDEMAN deschidere sarbatoare

Dedeman spune ca nu doar magazinele sale din toata Romania vor fi deschise maine, ci si serviciul de relatii cu clientii, romanii putand cere ajutor inclusiv acolo daca au nevoie de ceva. Practic lucrurile se desfasoara normal la cei de la Dedeman inclusiv in cursul zilei de maine, ceea ce desigur ca este o veste grozava pentru multi care maine ar fi avut timp sa mearga sa analizeze urmatoarea achizitie, sau sa cumpere orice mai aveau nevoie din magazine.

Dedeman desfasoara in aceasta perioada si o serie de promotii speciale pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa va bucurati inclusiv de reducerile existente. Dedeman nu va face livrari in cursul zilei de maine pentru produsele pe care le cumparati, insa chiar si asa, veti putea totusi sa programati o livrare pentru o alta zi daca va decideti ca maine sa cumparati unul dintre produsele pe care le vinde in magazinele sale.

Dedeman are mai multe detalii pe website-ul sau in legatura cu programul magazinelor din toata tara, asa ca daca sunteti interesati sa ajungeti intr-o locatie, va puteti uita pe website-ul sau pentru a descoperi programul.