Windows 10: Noi Probleme Aduse de Update-ul Lansat Recent

Windows 10 reconfigurat

Windows 10 are noi probleme din cauza celei mai recente actualizari care a fost lansata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, aceasta fiind disponibila pentru descarcare chiar in acest moment pentru oricine este interesat de ea, ea avand numarul KB5005033, distributia incepand inca de acum cateva zile.

Windows 10 a avut aceasta actualizare lansata de catre compania Microsoft pentru a fi rezolvata o vulnerabilitate foarte importanta care are legatura cu imprimantele si care permitea exploatare calculatoarelor, insa din pacate se pare ca ea aduce noi probleme de performante.

Windows 10 are totusi probleme foarte mari din cauza acestei actualizari recente, iar ele afecteaza performantele generale ale PC-urilor, in special cele din jocuri, insa si stabilitatea sistemului de operare, deci problema e una destul de serioasa, din pacate pentru noi.

Windows 10 are parte de toate aceste probleme desi in realitate ele trebuiau sa fie rezolvate de catre Microsoft cu aceasta actualizare noua, insa ca de obicei, avem parte de noi batai de cap in loc sa scapam de ele, ceva ce totusi n-ar trebui, din nou, sa fie o surpriza prea mare pentru cineva.

Windows 10 va avea nevoie de o noua actualizare pentru ca si aceste probleme sa fie rezolvate de catre compania Microsoft, insa ca de obicei, inmeni nu stie cat anume ar putea dura pana cand lucrurile vor fi readuse din nou la normal pentru noi.