WhatsApp: Alerta pentru Noua Functie Importanta in Telefoane

WhatsApp vremelnic

WhatsApp a emis o alerta pentru utilizatorii sai din intreaga lume dupa ceo noua functie importanta a fost lansata pentru telefoanele iPhone si Android, compania americana tinand sa ii notifice pe oameni in acest mod. Mai jos puteti vedea mesajul celor de la WhatsApp pentru lansarea functiei care le permite tuturor utilizatorilor de telefoane iPhone si Android sa trimita mesaje care pot fi vazute o singura data, dupa care dispar pentru totedauna.

WhatsApp si-a lasat utilizatorii fara o asemenea functionalitate timp de cativa ani de zile, insa acum pare sa fi revenit la ganduri mai bune, astfel ca a decis ca este timpul sa o ofere in mod oficial. Functia care permite trimiterea de mesaje care dispar dupa ce sunt accesate o singura data a fost descoperita in timpul testarii in versiunile beta ale aplicatiilor WhatsApp pentru iPhone si Android, impreuna cu tot ceea ce ar trebui sa stim noi.

WhatsApp: Alerta pentru Noua Functie Importanta in Telefoane

WhatsApp vremelnic poze video

WhatsApp permite trimiterea de poze si clipuri video care dispar dupa ce sunt vazute o singura data, astfel ca dupa deschidere, daca nu facem o captura de ecran, nu vom mai putea revedea mesajul. Cei de la WhatsApp ii atentioneaza pe utilizatori ca desi poza, sau clipul video dispar imediat dupa ce sunt accesate de catre interlocutorii nostri, acestia pot face totusi o captura de ecran pentru a ramane cu acea imagine, astfel ac e bine sa fiti atenti ce trimiteti.

WhatsApp implementeaza aceasta functie dupa ce ea s-a dovedit a fi foarte populara in cadrul Snapchat, dar si a altor platforme, dar am avut de asteptat destul de mult pana cand ea ne este oferita. Pentru a trimite o poza, sau un clip video, care dispar dupa prima accesare, trebuie doar sa apsati butonul cu cifra 1 incercuita din interfata care ne permite sa finalizam actiunea de a trimite o poza, sau un clip vide, intr-o conversatie din WhatsApp.

WhatsApp ne arata deasemenea daca persoana catre care am trimis acel mesaj l-a citit, sau nu, astfel ca vom sti inclusiv daca persoana catre care trebuia sa ajunga totul a si vazut ce doream noi sa vada.