Orange: ULTIMELE Zile In care e Gratuit Clientilor Romani

Orange sparge

Orange a intrat astazi in ultimele zile in care le mai ofera milioanelor de clienti romani gratuit ceva de care oricare dintre ei poate profita in momentul de fata si ceva care le poate aduce beneficii foarte mari. Mai exact, cei de la Orange mai ofera doar in urmatoarele cateva zile posibilitatea de a castiga o varietate de premii grozave care sunt oferite prin intermediul aplicatiei MyOrange daca participati la campania cu Pinata, pe care trebuie sa o distrugeti pentru a castiga.

Orange le ofera clientilor din toata Romania de ceva vreme deja beneficiile gratuite de care pot profita cu totii, iar asta este o veste excelenta pe care nu ar trebui sa o treaca cineva cu vederea. Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga minute, trafic de internet, acces la continut pentru streaming video la cerere, plus multe alte surprize grozave, asa ca merita sa incercati macar sa obtineti ceea ce ne da operatorul in mod gratuit.

Orange: ULTIMELE Zile In care e Gratuit Clientilor Romani

Orange ofera totul prin aplicatia MyOrange in momentul de fata, astfel ca puteti intra in ea si trebuie sa spargeti Pinata din sectiunea speciala de promotii pentru a va asigura ca puteti castiga premiile. Dupa ce spargeti Pinata veti afla ce anume va ofera in mod gratuit operatorul de telecomunicatii, astfel ca veti sti pe loc tot ceea ce va este alocat in mod gratuit, dar nu uitati ca totul e oferit pentru o perioada limitata de timp.

Orange spune ca milioane de clienti care au abonamente, sau cartele prepay, pot profita de aceasta promotie speciala in momentul de fata, astfel ca daca va aflati intr-una dintre cele doua categorii, nu ratati sansa. Orange spune totusi ca exista unele abonamente pentru care nu poate oferi beneficiile gratuite ca parte a acestei promotii speciale, deci trebuie sa va uitati cu mare atentie pentru a vedea daca al vostru se numara printre cele care nu beneficiaza de ceva.

Orange ofera mai multe detalii despre aceasta campanie in cadrul aplicatiei MyOrange, dar si pe website-ul sau, iar campania urmeaza sa se incheie in data de 23 august.