WhatsApp: Nu ai Stiut de Acest Truc SECRET pentru Telefoane

WhatsApp tainuire

WhatsApp are un truc secret extrem de util pentru toate telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar miliarde de oameni se pot folosi de el, chiar daca nu toata lumea stie cum sa il utilizeze. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat pentru telefoanele iPhone si Android o optiune care ne poate face, practic, invizibili in cadrul platformei de mesagerie, ceva ce foarte multi si-ar dori sa obtina, iar acum puteti afla si cum sa faceti acest lucru foarte usor.

WhatsApp are acest truc secret disponibil pentru toate telefoanele iPhone si Android chiar acum, astfel ca oricine poate profita de el, deci n-ar trebui sa il treceti cu vederea cat este oferit. WhatsApp are o optiune speciala care ne permite sa dezactivam orice fel de confirmari pentru mesajele citite de catre noi, perioada de accesare a platformei de mesagerie, si nu doar atat, deci nimeni nu va vedea cand citim mesajele, sau cand suntem activi in aplicatie.

WhatsApp: Nu ai Stiut de Acest Truc SECRET pentru Telefoane

WhatsApp tainuire stare

WhatsApp a implementat aceasta functie pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a deveni invizibili in cadrul platformei de mesagerie, insa din pacate asta ne impiedica sa si vedem ce fac alte persoane. Dupa ce activam aceasta functie speciala, nu vom mai putea vedea cand alte persoane ne citesc mesajele, sau cand sunt active in cadrul platformei, astfel ca exista si un dezavantaj pentru acest truc care ne face, practic, invizbili pentru toata lumea.

WhatsApp blocheaza trimiterile confirmarilor de citire catre alte persoane daca noi activam aceasta functie, insa nu si in cadrul grupurilor de conversatii, acolo ele fiind in continuare trimise catre cei care fac parte din ele. Cei de la WhatsApp mentioneaza faorte clar faptul ca acest truc nu se aplica inclusiv pentru conversatiile in grup, dar asta nu e tocmai vreo surpriza pentru ca lucrurile sunt totusi diferite pentru acest tip de comunicare.

WhatsApp mai are si alte functii extrem de utile, insa aceasta e ascunsa printre searile de confidentialitate pentru conturile noastre, ele fiind disponibile in aplicatia pentru iPhone si Android.