Guvernul Romaniei: Ratele de Incidenta Dicteaza Masurile de Preventie

Guvernul Romaniei Ratele Incidenta Dicteaza Masurile Preventie

Guvernul Romaniei, prin ministrul sanatatii, Ioana Mihaila, a dezvaluit iar faptul ca ratele de incidenta vor fi cele care vor dicta felul in care masurile de preventie impotriva Coronavirus vor fi aplicate in Romania in perioada urmatoare, ceva perfect normal, pana la urma.

Guvernul Romaniei se va uita foarte serios la aceste rate de incidenta inainte de a aplica noi masuri restrictive, sau nu, astfel ca pe masura ce ele vor creste, ne putem astepta si ca noi masuri de preventie sa fie impuse in tara noastra de catre autoritati.

“Toate măsurile de prevenție pe care le luăm de acum înainte în primul rând vor avea legătură cu rata de incidență. Atunci când cifrele vor crește cred că este important să fim mai responsabili și să aplicăm și alte măsuri pe lângă purtarea măștii în interior, distanțarea fizică și măsurile de igienă.

În momentul acesta, cifrele încă arată rezonabil, se observă tendință de creștere dar încă arată rezonabil dar cred că trebuie să fim să mai aplicăm și alte mijloace de prevenție.”