CEC Bank: Decizia OFICIALA, ce Ofera Gratuit pentru Romani

CEC Bank constructii

CEC Bank isi surprinde in totalitate clientii din toata Romania cu o decizie extrem de buna de care ar trebui sa afle cu totii, iar asta pentru ca se intampla rar sa fie oferit asa ceva pentru ei. Mai exact, cei de la CEC Bank le spun clientilor romani din toata tara ca le ofera posibilitatea de a primi gratuit un premiu de 20.000 de LEI daca isi folosesc cardurile la anumite cumparaturi.

CEC Bank explica in mesajul oficial de mai jos tot ceea ce ar trebui sa stie romanii din toata tara in legatura cu ceea ce pot primi gratuit, si e bine sa nu treceti cu vederea aceasta veste grozava. Conform celor de la CEC Bank, pentru a avea sansa de a primi gratuit cei 20.000 de LEI, clientii din Romania trebuie doar sa isi faca in perioada urmatoare cumparaturile pentru materiale de constructii din magazinele de bricolaj folosindu-si cardurile.

CEC Bank: Decizia OFICIALA, ce Ofera Gratuit pentru Romani

CEC Bank spune ca doar cardurile VISA fac parte din aceasta promotie, deci daca aveti unul Mastercard emis de banca, atunci nu va veti putea inscrie la ea pentru a castiga tot ceea ce ofera gratuit. In cadrul website-ului celor de la CEC Bank exista toate informatiile oficiale cu privire la aceasta promotie speciala care se desfasoara in perioada 16 august – 30 septembrie, astfel ca oricine e interesat de ea ar trebui sa stie la ce sa se astepte daca participa.

CEC Bank spune ca dupa data de 30 septembrie va alege castigatorul pentru campania pe care a pornit-o, astfel ca nu mai avem chiar atat de mult de asteptat pentru a vedea cine castiga. CEC Bank da de inteles ca simpla achizitie a materialelor de constructii din magazinele de bricolaj, etc, duce automat la inscrierea in concursul sau, deci in mod teoretic nu ar trebui sa va mai inscrieti manual in website-ul bancii pentru a beneficia de ceva.

CEC Bank mai are si alte promotii interesante listate pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ele, ar trebui sa mergeti acolo si sa aflati toate detaliile necesare oferite de catre banca.