DIGI Mobil: Anunt Oficial pentru Clienti si Surpriza Majora

DIGI Mobil strainatate

DIGI Mobil a publicat un anunt oficial important care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, unul care probabil ca va bucura destul de multe persoane, mai ales ca vine ca o noutate interesanta pentru noi. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au anuntat ca aduc in reea la precomanda telefoanele Samsung GALAXY Z Fold 3, sau Flip 3, iar oricare dintre clientii care sunt interesati de ele vor beneficia si de 500 de LEI reducere pentru oricare dintre cele doua modele.

DIGI Mobil a luat multa lume prin surprindere cu acest anunt oficial, iar asta pentru ca pana acum operatorul nu a pus foarte mare accent pe asemenea initiative, insa iata ca lucrurile se schimba in bine. Telefoanele Samsung GALAXY Z Fold 3 si Flip 3 au fost anuntate luna aceasta de catre Samsung si e surprinzator sa le vedem atat de repede la precomanda la DIGI Mobil din moment ce vorbim despre telefoane care sunt scumpe, cu mult peste media celor vandute in mod normal de operator.

DIGI Mobil: Anunt Oficial pentru Clienti si Surpriza Majora

DIGI Mobil a dezvaluit totusi o alta surpriza si mai impresionanta, mai exact faptul ca divizia din Spania a inregistrat o crestere cu 27% a numarului de abonati ai serviciilor de telefonie mobila, dar si o crestere cu 29% a veniturilor totale. DIGI Mobil are in Spania nu mai putin de 2.7 milioane de clienti ai serviciilor de telefonie mobila, cel mai probabil mare majoritate romani, dar interesant este ca aceasta cifra e doar cu putin peste 1 milion de abonati mai mica decat cea din Romania.

DIGI Mobil a reusit in Romania sa se apropie mai mult de 4 milioane de abonati, insa in Spania creste mult mai rapid decat aici, adaugand in ultimul an aproximativ 500.000 de abonati noi pentru serviciile de telefonie. DIGI Mobil atrage si acolo majoritatea clientilor prin portare, fiind un MNVO, adica un operator care foloseste inrastructura altuia deoarece DIGI nu are infrastructura proprie de telecomunicatii in tara, chiar daca are venituri de sute de milioane de euro acolo.

DIGI Mobil are o evolutie incredibila in Spania pe partea de telefonie mobila, crescand mult mai rapid si mai mult decat in Romania, iar in cativa ani e posibil ca baza de abonati de acolo sa o intreaca pe cea de aici, daca ritmul se mentine.