Schimbarile BRD Romania care Vizeaza Clientii din Romania

Schimbarile BRD Romania

BRD Romania a facut o noua serie de schimbari care vizeaza clientii din toata Romania, iar ca de obicei banca a publicat detaliile modificarilor pentru ca oamenii sa stie care este situatia in realitate. Mai exact, cei de la BRD Romania au actualizat aplicatia pentru telefoanele mobile iPhone, ea fiind distribuita de catre banca prin intermediul App Store, iar noua versiune are imbunatatita experienta generala de care se pot bucura clientii din toata tara.

BRD Romania face in mod regulat schimbari de acest gen, iar ele sunt gandite spre binele clientilor din toata Romania care ii folosesc serviciile in momentul de fata in toata tara, deci e bine ca toata lumea sa stie despre ele. Actualizarea pentru aplicatia oferita pentru cei de la BRD Romania pentru clientii care au telefoane iPhone are menirea de a rezolva problemele de functionare raportate anterior, insa si de a imbunatati experienta generala de folosire.

Schimbarile BRD Romania care Vizeaza Clientii din Romania

BRD Romania surprinde cu aceasta decizie importanta pe care a luat-o pentru clientii sai din toata tara, astfel ca vorbim despre vesti foarte bune menite sa ne faca experienta de folosire una mult mai buna. BRD Romania a publicat in cadrul App Store lista de schimbari care au fost facute in mod oficial pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone, astfel ca oricine poate sa le vada in momentul in care incearca sa actualizeze aplicatia, sau o instaleaza pentru folosire.

BRD Romania nu spune ce probleme ale versiunii anterioare au fost rezolvate, insa e destul de logic de ghicit ca e vorba despre unele care le-au dat batai de cap clientilor si au fost raportate bancii. Indiferent despre ce probleme ar fi vorba, partea buna este ca situatia a fost readusa la normal, conform bancii, astfel ca BRD Romania ar trebui sa le ofere acum tuturor clientilor sai o experienta mult mai buna pentru folosirea serviciilor pe care le are in Romania.

BRD Romania distribuie in mod gratuit aplicatia sa pentru telefoanele iPhone prin intermediul App Store si are inclusiv una pentru telefoanele Android, insa aceea nu a mai fost actualizata de ceva vreme.