Netflix: Anuntul de ULTIMA ORA Privind un Serial Important

Netflix coroana

Netflix a publicat astazi un anunt de ultima ora cu privire la un serial foarte important pe care il transmite pentru abonatii sai din toata lumea, inclusiv din Romania, iar vestile sunt foarte interesante. Mai exact, cei de la Netflix prezinta mai jos cei doi actori care intra in serialul The Crown pentru a-si asuma rolurile printului Charles si al printesei Diana, urmatorul sezon fiind scris pentru a ne purta printr-o etapa diferita a vietii celor doi.

Netflix a avut extrem de mare succes in intreaga lume cu acest serial foarte important pe care il difuzeaza, astfel ca anuntul de astazi vine sa le readuca aminte fanilor ca sezonul urmator este in plin proces de productie. Conform celor de la Netflix, Dominic West este noul print Charles in serialul The Crown, in timp ce printesa Diana va fi interpretata de catre Elizabeth Debicki, schimbarile fiind facute pentru ca episoadele vor avea in centru evenimente ceva mai indepartate de perioada nuntii celor 2.

Netflix: Anuntul de ULTIMA ORA Privind un Serial Important

Netflix va mai produce inca 2, sau 3, sezoane ale serialului The Crown, apropiindu-se de zilele noastre cu povestea familei Regale Britanice, astfel ca sezonul urmator probabil va prezenta perioada tumultuoasa a vietii printesei Diana. Avand in vedere cat de iubita a fost printesa Diana in Marea Britanie, probabil ca vom vedea reprezentatii de exceptie ale celor doi noi actori, cei de la Netflix incercand sa faca serialul cat mai apropiat de realitate.

Netflix nu a anuntat deocamdata cand anume ar urma sa fie lansat urmatorul sezon al serialului The Crown, dar din moment ce filmarile sunt in toi, probabil ca asteptarea nu va fi chiar atat de lunga. Nu este exclus ca Netflix sa lanseze urmatorul sezon al The Crown in toamna acestui an, la un an distanta de sezonul anterior, dar ramane sa vedem cand anume ar putea fi facut un anunt in legatura cu ceea ce ne asteapta in acest sezon 5.

Netflix mai are si alte filme, sau seriale, foarte bune pregatite pentru a fi lansate pentru abonatii din intreaga lume, dar putine au popularitatea serialului The Crown.