DEDEMAN: Mesajul OFICIAL care ii Vizeaza pe Clientii Romani

DEDEMAN reparatii

Dedeman transmite un nou mesaj oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii ceeea ce are lantul de magazine de bricolaj de spus. Mai exact, cei de la Dedeman le transmit clientilor din toata Romania faptul ca au actualizat iar aplicatia pentru telefoanele mobile si noua versiune are inclusiv o lista de schimbari publicata de catre companie, chiar daca ea nu spune prea multe in legatura cu noutatile.

Dedeman incearca sa ii surprinda in bine pe clientii din toata Romania cu mesajele de acest gen, iar asta pentru ca dezvaluie in mod oficial ca vrea sa le ofere doar cea mai buna experienta posibila. In cazul actualizarii de acum pe care Dedeman a lansat-o pentru aplicatia mobila vorbim cel mai probabil despre imbunatatiri menite sa faca experienta de utilizare mai buna, insa nimic mai mult decat atat, pentru ca nu se vorbeste despre altceva in lista de schimbari.

DEDEMAN: Mesajul OFICIAL care ii Vizeaza pe Clientii Romani

Dedeman mentioneaza in aceasta lista schimbarile vechi facute pentru aplicatia dedicata telefoanelor mobile, adica in primul rand posibilitatea de a comanda online produsele direct de pe telefoane. Separat de asta, atunci Dedeman a implementat inclusiv posibilitatea de conectare in aplicatie cu acelasi cont pe care il folosim pe website-ul principal, iar acest lucru a simplificat extrem de mult viata multor oameni care trebuiau sa tina minte datele mai multor conturi.

Dedeman a integrat atunci inclusiv informatiile care erau disponibile pe website in conturile clientilor, astfel ca separat de comenzi, putea fi vazute si datele despre comenzile anterioare si nimic mai mult. In final, cei de la Dedeman au implementat atunci inclusiv posibilitatea de a identifica usor cel mai apropiat magazin prin selectarea judetului, dar si a localitatii, sau in mod automat prin oferirea de informatii de geolocalizare din telefoanele noastre.

Dedeman mai are in aceasta perioada inclusiv o serie de oferte speciale pentru clientii sai din toata Romania, iar daca sunteti interesati de ele, puteti sa le accesati inclusiv prin aplicatia mobila acum.