EXTRA Bonus Orange Oferit GRATUIT catre Clientii din Romania

Orange extra bonus

Orange le ofera in mod oficial tuturor clientilor sai din Romania un extra bonus special pentru ca aleg sa ii fie in continuare platitori pentru serviciile pe care le ofera si vorbim despre ceva ce merita avut in vedere. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o oferta speciala,  un extra bonus gratuit care le aduce romanilor 100 de GB de internet gratuit timp de 100 de zile, cu detalii in aceasta pagina.

Orange a anuntat acest extra bonus special de ceva vreme pentru clientii din toata tara, iar el poate fi activat de catre ei in momentul de fata prin contul de client de pe website-ul grupului de telecomunicatii. Inclusiv aplicatia MyOrange permite acelasi lucru in momentul de fata, deci oricine este cu adevarat interesat sa profite de extra bonusul pe care Orange il ofera, il poate activa in doar cateva secunde si se poate bucura timp de 30 de zile de el acum.

EXTRA Bonus Orange Oferit GRATUIT catre Clientii din Romania

Orange ofera deasemenea 7 zile de internet nelimitat gratuit gratie acestui extra bonus disponibil in Romania, deci nu trebuie sa il treceti cu vederea pentru ca beneficiati de ceva ce nu e oferit gratuit atat de des. Cei de la Orange spun ca aceasta promotie speciala este dedicata clientilor care au cartele prepay cu o extraoptiune activa in momentul de fata, deci in mod teoretic persoanele care au abonamente nu pot profita de nimic acum.

Orange ofera acest extra bonus pentru ca exista multi clienti din Romania care folosesc in mod activ internetul in perioada verii cand se afla in vacanta, iar daca nu exista WiFi-uri acolo unde merg, alte optiuni nu au. Partea buna este ca acest trafic de internet oferit de Orange este national, deci il puteti oferi oriunde in Romania, dar nu il puteti folosi inclusiv in alte tari in roaming.

Orange impune ca pentru a beneficia de acest extra bonus sa aveti si o extraoptiune de minim 5 euro activa pentru contul vostru, deci e bine sa stiti inclusiv acest lucru acum.