Alerta de la Posta Romana pentru Romanii din Toata Tara

0

Alerta posta romana romanii tara

Posta Romana a emis o alerta foarte importanta pentru clientii sai din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca este adusa in discutie o problema foarte serioasa care nu ar trebui ignorata de catre cineva in momentul de fata.

Posta Romana spune ca nu desfasoara in aceasta perioada concursuri cu premii si ca tot ceea ce este promovat este o minciuna, asa ca trebuie sa fiti foarte vigilenti si sa nu va cedati datele personale unor persoane pe care nu le cunoasteti.

“În urma apariției, în mediul online, a unor materiale potrivit cărora “Poșta Română sărbătorește cea de-a 30-a aniversare prin acordarea unor premii în telefoane de ultimă generație”, menționăm că aceste informații nu sunt reale.

Compania Națională Poșta Română avertizează că numele instituţiei este folosit în mod abuziv şi nu răspunde de răspândirea acestor informaţii false, precizând că nu aniversează 30 de ani și nici nu derulează, în prezent, niciun fel de concurs.

Astfel, Compania Națională Poșta Română recomandă celor care primesc astfel de invitații, care promit diverse recompense, să nu dea curs invitației de participare la concurs.

Poşta Română se delimitează total de aceste practici de fraudare și precizează că singurele informaţii reale cu privire la concursurile şi campaniile pe care le organizează Poșta Română le regăsiți doar pe site-ul oficial al companiei (www.posta-romana.ro) şi pe paginile oficiale de Facebook și Instagram (Compania Nationala Posta Romana/posta_romana_oficial).”