BANCA Transilvania: ATENTIONARE Oficiala pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania nesecurizat

BANCA Transilvania transmite o foarte importanta atentionare oficiala pentru toti clientii din Romania astazi, iar aici vorbim despre ceva care trebuie sa fie in mod obligatoriu in atentia tuturor. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le transmit clientilor din Romania sa evite sa foloseasca retelele WiFi, sau cele fizice nesigure, in momentul in care vor sa faca tranzactii online prin intermediul propriilor conturi pe care le detin acum la banca.

BANCA Transilvania vine cu aceasta atentionare pentru ca toti clientii sai din Romania trebuie sa stie despre mesajul pe care il transmite banca in acest moment, mai ales ca el are menirea de a ii ajuta in fata pericolelor. Ceea ce ne spune BANCA Transilvania in momentul de fata nu este o surpriza prea mare, iar asta pentru ca am vazut atentionari inclusiv de la alte banci care pun accent pe securitatea clientilor atunci cand isi adminsitreaza conturile bancare.

BANCA Transilvania: ATENTIONARE Oficiala pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau pericolele pe care le pot intampina clientii sai in momentul in care folosesc conexiuni nesecurizate pentru a isi adminsitra conturile folosind serviciile sale. Aici vorbim despre platformele de internet banking pe care cei de la BANCA Transilvania le pun la dispozitia oamenilor, sau chiar a aplicatiilor de mobile banking, toate putand fi vulnerabile in fata unor atacuri bazate pe retele nesecurizate.

BANCA Transilvania spune ca principala problema in situatiile de acest gen este interceptarea transmisiei datelor prin dispozitive compromise care faciliteaza accesul la internet, adica routerele. Oamenii care se conecteaza la retele WiFi gratuite din preajma lor nu au de unde sa stie daca acestea sunt compromise sau nu, astfel ca BANCA Transilvania recomanda evitarea folosirii acestora cand ne adminsitram conturile bancare si sa utilizam conexiunile mobile de date ale operatorilor de telefonie mobila.

BANCA Transilvania vine cu aceasta atentionare pentru a-i ajuta pe clienti, iar cum in momentul de fata e greu sa gasesti vreo oferta de telefonie fara mult internet, ar trebui sa evitati in general retelele WiFi Gratuite.