SECRETUL WhatsApp cu o Schimbare Noua pentru iPhone, Android

SECRETUL WhatsApp

WhatsApp are un nou secret dezvaluit pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta avand dezvaluita aceasta modificare pentru toti cei care o folosesc zilnic. Mai exact, cu nu foarte mult timp in urma, cei de la WhatsApp au decis sa lanseze o noua functie speciala care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a trimite mesaje cu text, poze, clipuri video, care dispar dupa ce sunt vazute o singura data.

WhatsApp a surprins in mod pozitiv multa lume cu acea functie, insa acum a fost descoperit un nou secret al aplicatiei, mai exact o noua schimbare care va fi oferita pentru toate telefoanele iPhone si Android. Mai exact, cei de la WhatsApp au inceput de ceva vreme sa dezvolte o noua functie care le permite utilizatorilor sa seteze ca mesajele sa dispara la 24 de ore dupa trimitere, sau la 7 zile, insa acum extinde si mai mult intreaga functionalitate.

SECRETUL WhatsApp cu o Schimbare Noua pentru iPhone, Android

SECRETUL WhatsApp disparitie

WhatsApp lucreaa acum la o noua modificare pentru functia care ne permite sa trimitem mesaje care dispar, astfel ca ele pot fi setate sa dispara si la 90 de zile dupa ce au fost expediate de catre noi. Schimbarea aceasta este una foarte interesanta care ne ofera posibilitatea de a expedia mesaje care pot ramane mai mult in conversatii si pot fi vazute de mai multe ori de catre persoanele catre care trimitem aceste informatii in mod regulat in discutii.

WhatsApp lucreaza acum la aceste trei optiuni care ar face ca mesajele sa dispara la 24 de ore, 7 zile, sau 90 de zile de la trimitere, insa nu stim deocamdata sigur care va fi perioada care ramane definitiva. Cei de la WhatsApp nu au discutat in mod oficial despre aceasta schimbare pe care o vor oferi pentru toata lumea, deci probabil ca asteapta sa adune mai multe informatii de la utilizatori inainte de a definitiva aceasta modificare majora.

WhatsApp mai are si multe alte functii importante in plin proces de dezvoltare, insa e nevoie de rabdare pentru ca ele sa fie lansate in mod oficial pentru noi toti de catre companie.