ING Bank: Nou Mesaj Important pentru Clientii din Romania

ING Bank aspect

ING Bank are un nou mesaj important pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care trebuie sa stii daca te numeri printre cei care folosesc in aceasta perioada serviciile bancii din tara noastra. Mai exact, cei de la ING Bank le transmit clientilor din toata Romania faptul ca au actualizat aplicatia HomeBank pentru telefoanele iPhone, astfel ca noua versiune aduce imbunatatiri pentru utilizatorii care o folosesc pentru a beneficia de serviciile bancii.

ING Bank vine cu acest mesaj oficial in momentul de fata pentru ca exista multi clienti in toata Romania care ar trebui sa afle despre ceea ce transmite banca in momentul de fata. Toti cei care au telefoane iPhone si folosesc serviciile ING Bank prin intermediul aplicatiei HomeBank ar trebui sa instaleze actualizarea care este disponibila prin intermediul App Store pentru a beneficia de toate noutatile care sunt oferite in mod oficial pentru noi toti.

ING Bank: Nou Mesaj Important pentru Clientii din Romania

ING Bank actualizeaza in mod regulat aplicatia pentru telefoane, iar versiunea de acum are menirea de a rezolva probleme de functionare, insa probabil si de a imbunatati experienta generala oferita. ING Bank are una dintre cele mai bune aplicatii pentru telefoane mobile din Romania, banca incrcand sa le ofere clientilor sai doar cea mai buna experienta posibila, ea fiind imbunatatita cu fiecare actualizare oferita pentru clientii din toata tara de catre banca.

ING Bank nu a actualizat aplicatia pentru telefoanele Android de ceva vreme, astfel ca vorbim despre mai putine noutati oferite pentru acestia din urma, astfel ca va trebui sa mai asteptati pentru o alta actualizare. E foarte posibil ca ING Bank sa actualizeze in viitorul nu foarte indepartat aplicatia sa pentru telefoanele Samsung, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem ceea ce va face banca in perioada urmatoare, mai ales ca exista multe noutati de oferit.

ING Bank ii va anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu o eventuala actualizare si pentru aplicatia dedicata telefoanelor Android, astfel ca ramane de vazut cand anume va fi ea oferita.