Vodafone: Oficial, Extra Reducere la Electrocasnicele Flanco

Vodafone Electrocasnicele

Vodafone are un anunt extrem de interesant pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie speciala pe care a luat-o operatorul de telecomunicatii acum. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a cumpara produse de la Flanco cu extra reducere o varietate de electrocasnice pe care lantul de magazine le vinde in momentul de fata in toata Romania pentru oricine este interesat.

Vodafone vine cu aceasta surpriza speciala intr-o perioada in care clientii sai din Romania probabil ca nu se asteptau la asemenea beneficii, dar iata ca se intampla inclusiv lucruri bune. Conform celor de la Vodafone, oricare dintre clientii din Romania care au un cont pentru Vodafone Club au posibilitatea de a beneficia de extar reducere de 10% pentru electrocasnicele vandute prin intermediul Flanco, si veti avea de unde alege.

Vodafone: Oficial, Extra Reducere la Electrocasnicele Flanco

Vodafone a creat Vodafone Club pentru a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de reduceri speciale pentru produse vandute de catre partenerii sai din toata tara. Separat de Flanco, cei de la Vodafone au reduceri de la o varietate de alti parteneri cu care lucreaza in Romania in momentul de fata, astfel ca daca nu va plac ofertele de la acest magazin online, exista multe altele care au promotii extrem de bune acum.

Vodafone ofera in cadrul sectiunii Vodafone Club informatii cu privire la modalitatea prin care puteti primi extra reducerea de 10% pentru electrocasnicele pe care Flanco le vinde in magazinele sale. Tot acolo puteti afla si daca Vodafone va permite sa beneficiati de tot atat in magazinele fizice, cat si in magazinul online, deci trebuie sa analizati cu mare atentie oferta care este explicata de catre grupul de telecomunicatii pentru clienti.

Vodafone le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a isi face un cont in cadrul Vodafone Club, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la toate promotiile care sunt disponibile.