CEC Bank: IMPORTANT Mesaj pentru Clientii din Toata Romania

CEC Bank deschidere

CEC Bank transmite un foarte important mesaj care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, banca dorind sa aduca in atentia oamenilor o serie de beneficii importante pe care le au in momentul de fata. CEC Bank directioneaza atentia oamenilor catre aplicatia sa pentru telefoanele mobile, ea fiind gandita pentrua  facilita administrarea mult mai rapida a conturilor oamenilor astfel incat ei sa aiba control total inclusiv de pe dispozitive mobile.

CEC Bank vorbeste de ceva vreme despre beneficiile pe care le ofera pentru clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care vorbim despre una dintre aplicatiile de mobile banking avansate. Acum cei de la CEC Bank ne readuc aminte de faptul ca aplicatia de mobile banking ofera nu doar posibilitatea de a adminsitra conturile clientilor din cadrul bancii, ci si conturile pe care acestia le au la alte banci din Romania in acest moment.

CEC Bank: IMPORTANT Mesaj pentru Clientii din Toata Romania

CEC Bank este una dintre putinele banci din Romania care a implementat sistemul de Open Banking pentru a le permite clientilor sa administreze conturi inclusiv de la alte banci. Ideea in sine este extrem de buna si le permite oricaror romani sa aiba o singura aplicatie din care sa administreze conturile de la mai multe banci, iar aceasta aplicatie a celor de la CEC Bank e facuta de banca, nu e una terta care ar avea acces la datele noastre fara ca noi sa stim ce se intampla.

CEC Bank este cea mai veche banca din Romania, insa in ciuda multor stigme, are servicii digitale de ultima generatie pentru clientii din toata tara, iar aplicatia sa pentru telefoane mobile e o dovada foarte buna in acest sens. CEC Bank a implementat de ceva vreme sistemul de Open Banking, astfel ca oricine e interesat de el poate sa il foloseasca imediat dupa instalarea celei mai recente versiuni a aplicatiei, deci nu aveti nevoie de altceva.

CEC Bank isi distribuie aplicatiile pentru telefoanele mobile prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit si nu ar trebui sa o descarcati de oriunde altundeva indiferent de motiv.