DACIA Duster 3: Deciziile Uriase, cum se va Schimba Noul SUV

DACIA Duster 3 siguranta

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare la DACIA in momentul de fata, producatorul roman incrcand sa faca un SUV care sa fie dorit de foarte multi oameni din intreaga lume, iar unele schimbari au fost dezvaluite. Stim ca DACIA Duster 3 va avea multe dintre noutatile implementate pentru Logan 3, indiferent ca vorbim despre schimbari pe partea de siguranta, sau pe partea de performante, planul fiind de a oferi masini care sa fie cu adevarat atractive din oate punctele de vedere.

DACIA Duster 3 va fi gandita ca un SUV modern pentru clienti, nu cu tehnologii de ultima generatie, dar cu upgrade-uri mari in comparatie cu ceea ce este oferit acum pentru clientii din toata lumea. In aceasta idee, DACIA Duster 3 va fi gandit cu accentul pus pe 2 modificari majore pentru ceea ce va oferi masina pentru clienti, iar aici vorbim in primul rand despre siguranta, si in al doilea rand despre eficienta crescuta pentru consum, la care se adauga reducerea emisiilor de carbon.

DACIA Duster 3: Deciziile Uriase, cum se va Schimba Noul SUV

DACIA Duster 3 va avea implementate mai multe schimbari pe partea de siguranta pentru soferi, de la un sistem radar care ar urma sa permita mentinerea distantelor fata de masinile din fata si pana la franare automata in caz de urgenta. Asistenta pentru unghiul mort va fi adusa in DACIA Duster 3 de la actualul model, atat pentru rulare cat si pentru parcare, iar alerte pentru coloziuni laterale ar putea fi deasemenea oferite multumita dotarilor acestora.

DACIA Duster 3 va avea deasemenea schimbari pe partea de motorizari, iar asta pentru ca o versiune hibrida va fi lansata, iar ea ar trebui sa reduca serios consumul, insa si emisiile de carbon. Stim deja ca motoarele care functioneaza si pe GPL ofera o reducere a consumului de carburand de pana la 40%, iar o versiune hibrida a DACIA Duster 3 ar putea egala aceste economii, si ar putea creste autonomia, dar cat de mult, ramane sa aflam in viitor.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansata in 2024 pe piata de catre cei de la DACIA, dar multe depind si de succesul pe care-l va avea noua versiune facelift care abia a fost anuntata.