DEDEMAN: Noile Schimbari Anuntate Oficial Clientilor Romani

DEDEMAN experienta

Dedeman a anuntat in mod oficial o serie de noi schimbari pentru clientii din toata Romania, unele care ar trebui sa le ofere posibilitatea de a beneficia de o experienta mult mai buna cand isi fac cumparaturile. Mai exact, cei de la Dedeman si-au actualizat din nou aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android pentru a implementa cel mai probabil o serie de rezolvati pentru problemele descoperite, dar si pentru a imbunatati performantele generale.

Dedeman vine cu acest anunt oficial pentru ca are in momentul de fata foarte multi romani care isi fac in mod constant cumparaturile din magazinele sale din toata tara, deci stie ca ei vor sa aiba si o experienta buna. Aplicatia pe care Dedeman a creat-o le permite oamenilor sa cumpere oricare dintre produsele pe care le vinde si in cadrul magazinului online, nu doar prin magazinele fizice pe care le are in tara, iar totul poate fi facut foarte rapid.

DEDEMAN: Noile Schimbari Anuntate Oficial Clientilor Romani

Dedeman si-a actualizat aplicatia luna trecuta cu foarte multe modificari menite sa faciliteze achizitiile online din magazinul sau, iar ea a beneficiat de o multitudine de schimbari extrem de bune. Dedeman a combinat bazele de date folosite pentru aplicatia pentru telefoane si magazinul online pentru ca oamenii sa se logheze in ambele platforme folosind un singur cont, dar si pentru ca ei sa poata accesa datele de acolo direct de pe telefoanele mobile.

Dedeman a evitat sa ofere un asistem unificat de la bun inceput pentru magazinul online si aplicatie, astfel ca pana recent totul a fost oferit separat, deci acum lucrurile sunt intr-un final aduse la un oarecare normal. Dedeman a anuntat deasemenea si alte modificari importante pentru aplicatiile disponibile pentru iPhone si Android, asa ca daca sunteti interesati de folosirea lor, ar trebui sa va uitati cu mare atentie la toate schimbarile care au fost integrate.

Dedeman este cel mai mare lant de magazine de bricolaj din Romania, avand milioane de clienti in toata tara care-i cumpara in mod constant produsele pe care le pune la vanzare.