DEDEMAN Emite o Informare de AVERTIZARE pentru Milioane de Clienti din Romania

DEDEMAN protectie

DEDEMAN, cel mai mare lant de produse de bricolaj din toata Romania, a fost fortat sa emita o informare de avertizare, care vizeaza milioane de romani, iar asta pentru ca in atentia noastra este adusa o noua campanie de tip phishing, care este desfasurata prin intermediul retelelor de socializare acum.

DEDEMAN ne aduce in atentie faptul ca nu trebuie sa cadem in plasa campaniilor de acest gen, iar asta pentru ca exista riscul sa ne fie furate datele personale, implicit si banii, astfel ca ni se recomanda cu mare tarie sa fim extrem de vigilenti si sa ne protejam, pentru a nu deveni victimele celor care vor sa ne faca rau.

DEDEMAN nu este la prima avertizare de acest gen pentru Romania, iar asta pentru ca in trecut a fost obligata sa emita avertismente similare, astfel ca trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce se intampla, pentru a nu risca sa devenim o victima a celor care vor doar sa ne faca rau, ceea ce se poate intampla oricand.

Ai grijă la campaniile false! Te rugăm să 𝐍𝐔 dai curs mesajelor sau campaniilor de acest tip primite pe e-mail, Facebook, WhatsApp sau alte rețele sociale și să nu furnizezi informații sau date personale. Dacă ești interesat să achiziționezi brazi de Crăciun sau alte produse asemănătoare, îți recomandăm să accesezi site-ul oficial Dedeman sau să vii direct în magazinele fizice.