WhatsApp: Schimbarea Secreta care a fost Crezuta IMPOSIBILA

WhatsApp asociat

WhatsApp lucreaza in mare secret la o schimbare foarte importanta pentru miliardele de oameni din intreaga lume care folosesc platforma de mesagerie si este vorba despre ceva care era crezut complet imposibil. Mai exact, dupa ani si ani de zile in care WhatsApp a evitat sa faca un sistem care sa permita folosirea platformei in conditii optime pe tablete, ei bine iata ca acesta este in lucru si va fi oferit pentru toata lumea peste nu chiar atat de mult timp.

WhatsApp se schimba intr-o foarte mare masura pentru a facilita utilizarea platformei de mesagerie in moduri complet noi, indelpinind unele dintre cererile foarte vechi ale utilizatorilor sai. Stiti deja ca WhatsApp ne va permite sa folosim acelasi cont pe mai multe dispozitive, adica telefoane, calculatoare, etc, dar acum aflam si ca utilizarea pe tablete urmeaza sa fie deasemenea oferita in mod oficial impreuna cu aceasta mare schimbare pregatita acum.

WhatsApp: Schimbarea Secreta care a fost Crezuta IMPOSIBILA

WhatsApp asociat ipad

WhatsApp are prezentat in imaginea de mai sus faptul ca tabletele iPad vor putea fi asociate la un cont pentru a folosi platforma de mesagerie inclusiv pe ele, desi nu e 100% clar cum anume se va intampla acest lucru. Cei de la WhatsApp nu au o aplicatie pentru telefoane mobile disponibila in momentul de fata pentru utilizatori, dar WhatsApp Web poate fi accesat de pe tablete fara probleme, iar asocierea este posibila chiar si in momentul de fata.

WhatsApp pare sa pregateasca totusi o aplicatie speciala pentru tabletele iPad, sau cele Android, pentru ca si ele sunt vizate, iar asocierea contului cu acestea va putea fi facuta probabil foarte usor. Deocamdata nu exista prea multe detalii separat de ceea ce vedeti in imaginile de mai sus, astfel ca mai multe vom afla abia dupa ce WhatsApp va oferi in mod oficial aceste schimbari majore pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, apoi in tablete.

WhatsApp mai are si alte schimbari uriase pregatite pentru clientii sai din intreaga lume, asa ca asteptarile sunt deasemenea foarte mari pentru cei care sunt dornici sa le foloseasca inclusiv acum.