BRD Romania: AVERTISMENTUL pentru Clientii Romani din Tara

BRD Romania necunoscut

BRD Romania a emis un avertisment foarte important pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care oricine ar trebui sa stie astazi, iar asta pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa. Mai exact, cei de la BRD Romania incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa se protejeze impotriva atacurilor care sunt in plina desfasurare inclusiv in aceasta perioada, unele dintre ele fiind atat de bine gandite incat sunt aproape imposibil de detectat.

BRD Romania emite acest avertisment pentru toti clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca nimeni nu se poate considera ferit de problemele acestea, ele putand deveni extrem de serioase foarte rapid. BRD Romania ii atentioneaza pe romanii din toata tara ca, in primul rand, sa evite contactul cu persoane necunoscute in mediul online, mai ales daca acestea incep sa le ceara bani, sau informatii personale, iar asta pentru ca le pot folosi impotriva noastra.

BRD Romania: AVERTISMENTUL pentru Clientii Romani din Tara

BRD Romania ne avertizeaza pe toti deasemenea si ca trebuie sa fim foarte atenti la persoanele care ne promit “castiguri sigure” si recuperarea garantata a investitiilor cu castiguri foarte mari. BRD Romania spune ca acestea pot fi doar minciuni menite sa extraga banii de la noi in momentul de fata, dar si ca e posibil ca banii respectivi sa nu mai poata fi recuperati de catre clienti, astfel ca trebuie sa avem mare grija la ceea ce ne este transmis de catre necunoscuti.

BRD Romania ne spune deasemenea ca nu ar trebui sa trimitem nimanui informatii despre PIN-urile cardurilor, codurile de autorizare a logarii in platformele de online banking, coduri de inrolare pe platforme de tranzactionare, sau copii ale actelor de identificare. BRD Romania vine cu toate aceste recomandari pentru ca exista multi romani care nu stiu cum ar trebui sa se protejeze mai bine impotriva acestui gen de atacuri foarte serioase.

BRD Romania incearca sa ii protejeze pe clientii din toata Romania cu avertizari de acest gen, insa este foarte important ca oamenii sa inteleaga cum trebuie sa se protejeze mai bine.