Netflix: Surprinzator Anunt Oficial, ce Aflam Toti Abia Acum

Netflix suspans

Netflix a facut un anunt care a luat prin surprindere foarte multa lume, dar care ne arata deasemenea ceva ce multi nu pareau sa creada ca ar putea deveni realitate chiar atat de curand. Mai exact, se pare ca decizia Netflix de a finanta mai mult continut international pare sa dea roade, astfel ca aproape toti abonatii din SUA au urmarit cel putin un titlu international care este oferit de catre platforma de streaming video la cerere in cadrul bibliotecii de continut.

Netflix incearca sa arate lumii intregi ca decizia pe care a luat-o in acest sens are in spate o logica si ca oamenii sunt intr-adevar dornici sa vada asemenea filme, seriale, documentare de la platforma de streaming video. Cei de la Netflix au decis a investeasca in mai mult continut international, in alta limba decat cea engleza, pentru ca in unele regiuni e obligata sa o faca, iar in altele vrea sa atraga mai multi abonati, dar iata ca si americanii apreciaza asta.

Netflix: Surprinzator Anunt Oficial, ce Aflam Toti Abia Acum

Netflix spune ca 97% dintre abonatii sai americani au urmarit cel putin un titlu care nu este facut in limba engleza, cresterea fiind remarcabila fata de procentul de 71% care a fost inregistrat cu un an inainte, in 2019. Netflix ofera filme, seriale, documentare cu dublare in 34 de limbi diferite, iar in ceea ce priveste subtitrarile, ele sunt disponibile in 37 de limbi diferite, astfel ca o buna parte dintre cei care au abonamente pentru platforma se pot bucura de ele.

Netflix a avut succes foarte mare la nivel international cu titlurile produse in alte limbi decat cea engleza, iar asta a motivat compania sa continue sa investeasca in ele si in anul 2021. Avand in vedere cat de multi americani si urmaresc aceste titluri, e usor de inteles de ce compania va dori sa nu renunte la aceste initiative si va incerca sa gaseasca mai multe titluri foarte bune in care sa investeasca bani pentru a ii tine pe abonatii sai fericiti.

Netflix a anuntat ca vrea sa investeasca pana in 20 de miliarde de dolari in continut original in cursul anului 2021, dar ramane de vazut la cat se va ridica pana la urma investitia sa totala.