BCR Romania: Mesajul IMPORTANT care Vizeaza Toti Clientii

BCR Romania instant

BCR Romania transmite astazi un mesaj important care ii vizeaza pe toti clienti din toata tara in momentul de fata, astfel ca ar fi bine sa stiti ce anume are de spus banca pentru noi toti acum. Mai exact, cei de la BCR Romania le transmit romanilor din toata tara ca daca au nevoie rapid de bani, pot sa ii transfere in propriul cont dintr-un alt cont, sau chiar de la alta banca, ceea ce desigur ca nu orice fel de banca din Romania permite acum.

BCR Romania vine cu acest mesaj grozav pentru clientii sai din toata tara in ideea de a ii ajuta sa se bucure de o experienta mult mai buna pentru folosirea serviciilor, ceva ce ar trebui sa fie o veste grozava. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la BCR Romania sunt parteneri in proiectul care permite transferurile de bani prin Alias Pay, astfel ca asa se pot face aceste transferuri chiar si intre conturi de la alte banci, ceva ce in mod obisnuit nu ar fi posibil.

BCR Romania: Mesajul IMPORTANT care Vizeaza Toti Clientii

BCR Romania este una dintre putinele banci din Romania care le ofera clientilor sai posibilitatea de a beneficia de asemenea servicii in momentul de fata, dar asta numai daca ei folosesc sistemul George. BCR Romania a creat George ca un asistent personal pentru clientii care-i folosesc serviciile, iar in aceasta idee e nevoie sa activati serviciu daca doriti sa va bucurati nu doar de ceea ce spune banca mai joc, ci si de alte beneficii care sunt oferite.

BCR Romania a adaugat acest serviciu pentru ca exista nevoie de transferuri mai rapide intre conturile de la diverse banci din Romania, iar ceea ce vedem in momentul de fata e fix acest lucru. BCR Romania stie foarte bine ca exista multi clienti care au conturi la mai multe banci, iar acest sistem ii ajuta sa isi aduca mult mai rapid banii la banca lor, asa ca nu trebuie decat sa urmati pasii din aplicatie pentru a va transfera foarte rapid banii.

BCR Romania are mai multe detalii despre tot acest sistem disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de sistem, ar trebui sa cititi informatiile acolo.