Netflix: Anunt IMPORTANT In Legatura cu Noile Filme din 2021

Netflix distributie

Netflix a dezvaluit un anunt foarte important pentru abonatii din intreaga lume, platforma de streaming video la cerere cu peste 200 de milioane de platitori in intreaga planeta luand multa lume prin surprindere. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat filmele importante care vor fi lansate in septembrie pentru abonatii de pe intreaga planeta, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre foarte multe titluri interesante de care ne vom putea bucura in curand.

Netflix stie foarte bine cat de mare este interesul oamenilor pentru filmele, serialele, documentarele, desenele, pe care le lanseaza in mod constant, mai ales ca ele sunt si foarte bine produse de catre partenerii sai. Pentru aceasta toamna, cei de la Netflix deschid seria de lansari cu filmul Afterlife of the Party, care va fi lansat in data de 2 septembrie, iar mai jos puteti vedea si trailerul oficial creat de catre platforma pentru abonatii din toata lumea.

Netflix: Anunt IMPORTANT In Legatura cu Noile Filme din 2021

Netflix anunta deasemenea ca si filmul Worth va fi disponibil incepand cu data de 3 septembrie, acesta prezentand povestea felului in care companiile de asigurari au pretuit viata oamenilor in urma atacurilor de la 11 septembrie. Blood Brothers: Malcom X & Muhammad Ali va fi lansat pe 9 septembrie pentru a ne prezenta povestea unor personalitati de referinta din istoria americana, platforma de streaming video la cerere promovand de ceva vreme aceasta noua pelicula importanta.

Netflix  va oferi deasemenea filmul Kate incepand cu data de 10 septembrie, el putand fi vazut initial in unele cinematografe, dar pe 15 septembrie va fi lansat Nightbooks pentru clientii din toata lumea. Tot pe 15 septembrie va fi lansat documentarul Schumacher despre eforturile de a-l tine in viata pe celebrul pilot de Formula 1, iar Intrusion va fi disponibil din data de 22 septembrie, The Starling urmand a fi lansat in data de 24 septembrie.

Netflix va lansa Sounds like Love pe 29 septembrie impreuna cu No One Gets Out Alive, astfel ca asa se termina luna septembrie pentru cea mai mare platforma de streaming video la cerere.