WhatsApp: Doua Functii Speciale pentru Telefoanele Samsung

WhatsApp samsung

WhatsApp va oferi doua functii speciale pentru telefoanele Samsung, una dintre ele chiar in exclusivitate, totul ca parte a unei schimbari majore pe care platforma de mesagerie o face pentru utilizatori. Mai exact, cei de la WhatsApp le vor oferi in primul rand utilizatorilor de telefoane Samsung optiunea de a face plati mai rapide catre alte persoane multumita unei scurtaturi care va fi disponibila in interfata pentru scrierea de texte in conversatiile noastre.

WhatsApp a avut aceasta schimbare importanta dezvaluita in cursul zilei de ieri pentru toata lumea, iar oferirea sa doar in telefoanele Samsung pentru inceput este o surpriza foarte interesanta din partea mericanilor. Cei de la WhatsApp testeaza in momentul de fata sistemul de plati doar in SUA, insa vor sa il extinda inclusiv la alte tari de pe glob, asa ca asteptarile sunt mari ca el sa ajunga si in iPhone, dar si in alte tari separat de cele in care a fost lansat.

WhatsApp: Doua Functii Speciale pentru Telefoanele Samsung

WhatsApp face o alta modificare exclusiva pentru telefoanele Samsung, mai exact pentru modelele GALAXY Z Fold 3 si Z Flip 3, acestea urmand a avea oferita o functie care permite transferarea conversatiilor pe/de pe iPhone. Cei de la WhatsApp au lucrat pentru o perioada lunga de timp in ideea de a oferi aceasta functionalitate speciala pentru iPhone si Android, iar acum telefoanele Samsung sunt primele care vor avea disponibila functionalitatea in cadrul WhatsApp.

WhatsApp va permite transferul de conversatii nu doar intre Android si iPhone, ci inclusiv intre doua modele de telefoane Android, totul fiind gandit pentru ca datele sa nu se piata si sa fie recuperate mai usor. WhatsApp stie cat de complex este acest sistem pe care l-a gandit pentru noi, astfel ca vrea sa il testeze cat se poate de bine inainte de a il oferi in mod oficial pentru cat mai multa lume, deci incepe deocamdata cu telefoanele Samsung.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari importante pregatite pentru toata lumea, asa ca nu trebuie decat sa asteptam ca ele sa fie oferite in mod oficial pentru noi toti cat mai curand.