Auchan: Vestea Grozava, e GRATUIT pentru Milioane de Oameni

Auchan alimentare

Auchan inca le ofera milioanelor de romani din toata tara posibilitatea de a beneficia in mod gratuit de o serie de surprize la care putini se asteptau in aceasta perioada din an, insa chiar si asa, vestile sunt grozave. Cei de la Auchan inca desfasoara o campanie speciala pentru romanii din toata tara, una care este legata de MyClub si ofera posibilitatea de a primi gratuit un bonus de 2000 de euro, sau 100% din valoarea cumparaturilor pe cardul din platforma.

Auchan a anuntat de ceva vreme aceasta promotie speciala pentru clientii din toata Romania, dar si ceea ce ofera gratuit luna de luna pentru cei care sunt interesati sa primeasca banii de la companie. Vorbim despre bani oferiti exclusiv pe cardurile MyClub de la Auchan, bani care trebie cheltuiti exclusiv in magazinele lantului de hypermarket-uri, ei neputand fi retrasi in format fizic de catre clientii care sunt alesi drept castigatori luna de luna de catre companie.

Auchan: Vestea Grozava, e GRATUIT pentru Milioane de Oameni

Auchan alimentare card

Auchan spune ca separat de bonusul de 2000 de euro pe care il poate castiga o singura persoana, 10 pot primi 100% din cumparaturile acelei luni inapoi pe card, insa in limita a 5000 de LEI, nu mai mult de atat. Chiar si asa, in cazurile extreme vorbim despre 1000 de euro returnati romanilor pe cardurile MyClub, adica jumatate din valoarea premiului cel mare pe care Auchan il ofera clientilor, iar pana acum au fost alesi deja 22 de castigatori in promotie.

Auchan este singurul lant de hypermarket-uri care desfasoara o asemenea campanie promotionala in aceasta perioada, iar premiile sunt pe masura asteptarilor foarte multi oameni in aceasta perioada. Vestile sunt excelente pentru foarte multi dintre clientii Auchan din Romania, asa ca merita sa aveti in vedere oferta speciala pe care lantul de hypermarket-uri o are, iar asta pentru ca e putin probabil sa va intalntii cu ceva similar in alta parte.

Auchan mai are si alte promotii speciale pentru clientii sai din Romania, asa ca indiferent de ce anume sunteti interesati, aveti ocazia de a profita de tot oricand doriti in perioada urmatoare.