Coronavirus: Riscurile de Infectare, Spitalizare cu Varanta Delta daca Nu esti Vaccinat

Coronavirus Riscurile de Infectare, Spitalizare cu Varanta Delta daca Nu esti Vaccinat

Noi studii facute in SUA ne dezvaluie riscurile de infectare, sau spitalizare, pentru persoanele care nu sunt vaccinate, insa intra in contact cu persoane care au fost infectate cu varianta Delta a Coronavirus, cea mai contagioasa de pana in momentul de fata.

Studiile spun ca riscul de infectare este de 5 ori mai mare la persoanele nevaccinate, iar cel de spitalizare este de 29 de ori mai mare, varianta Delta a Coronavirus fiind o reala problema pentru oricine intra in contact cu ea in momentul de fata.

“Studiu CDC, Los Angeles, SUA: Riscul de infectare cu varianta Delta este de 5 ori mai mare și de spitalizare este de 29 de ori mai mare pentru persoanele nevaccinate!

Varianta SARS-CoV-2 Delta este extrem de transmisibilă și a devenit varianta predominantă în Los Angeles, California, SUA, în perioada mai-iulie 2021. În această perioadă, cazurile și spitalizările cauzate de virusul SARS-CoV-2 au crescut substanțial, în special în rândul persoanelor nevaccinate.

Datele de la sfârșitul lunii iulie arată că de 5 ori mai multe persoane au fost infectate decât persoane nevaccinate și de 29 de ori mai multe persoane nevaccinate au fost spitalizate comparativ cu persoanele vaccinate.

Acoperirea vaccinală în SUA, în momentul colectării și evaluării datelor din studiul din Los Angeles, la sfârșitul lunii iulie, a fost de aproximativ 50%.”