Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce da GRATUIT Romanilor Acum

Raiffeisen Bank relaxare

Raiffeisen Bank transmite un nou mesaj oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca anunta ce anume le ofera gratuit acestora, iar daca te numeri printre ei, e bine sa stii ce se intampla. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a primi gratuit 1000 de LEI pe card daca merg la mare in aceasta perioada si isi folosesc cardurile pentru plati la plaja Neversea.

Raiffeisen Bank incearca sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa se bucure de aceasta promotie si sa primeasca 1000 de LEI gratuit in propriu cont, insa inainte de asta trebuie sa respectati conditiile de participare. Raiffeisen Bank “pune la bataie” doar 5 premii in valoare de 1000 de LEI fiecare, iar banii sunt transferati direct in conturile clientilor in momentul in care sunt alesi castigatori, deci ii puteti folosi la orice doriti voi chiar acum.

Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce da GRATUIT Romanilor Acum

Raiffeisen Bank explica mai jos faptul ca orice fel de plati facute folosind cardurile Mastercard la plaja Neversea ii inscriu automat pe romani in cursa pentru a castiga premiile in valoare de 1000 de LEi fiecare. Avand in vedere ca aceasta promotie este dedicata exclusiv celor care ajung la plaja Neversea din Mamaia, ar fi bine sa participati pentru ca numarul celor care se vor “bate” pentru premii va fi mic, asa ca sansele voastre de a castiga vor fi mari.

Raiffeisen Bank mai are si alte promotii grozave disponibile pe website-ul sau pentru oricare dintre clientii din Romania, fie ca este vorba despre unii noi, sau despre unii existenti, deci ar trebui sa le urmariti cu atentie. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai sus, inca mai aveti timp pana pe 15 septembrie pentru a profita de aceasta promotie speciala derulata de catre Raiffeisen Bank in Romania, asa ca daca inca nu ati ajuns la mare, mai este timp.

Raiffeisen Bank are toate detaliile promotiei acestea disponibile in cadrul website-ului sau, astfel ca puteti intra acolo pentru a afla toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.