Facebook Messenger: Aniversarea de 10 Ani si Noile Functii

Facebook Messenger Aniversare

Facebook Messenger aniverseaza 10 ani de existenta, iar spre bucuria celor care folosesc platforma de mesagerie in fiecare zi, aceasta zi speciala vine cu o multitudine de functii noi lansate de catre cei de la Facebook. Stiti deja ca Facebook Messenger a fost bagata pe gatul oamenilor inca din 2014 de catre Facebook dupa ce lumea ignora cu desavarsire platforma facuta in 2011, dar acum la 10 ani distanta de acel moment, ea e singura metoda de a comunica cu cineva prin Facebook de le telefon.

Facebook Messenger are zilele numarate pentru ca Facebook vrea sa integreze in aplicatia sa principala functia de mesagerie, insa pana atunci a decis sa implementeze cateva functii noi la aniversarea a 10 ani de existenta a platformei. Ca parte a acestei aniversari, Facebook Messenger are implementat un nou joc pentru toata lumea, insa si intgrare mai serioasa cu Facebook Pay, sistemul de transferuri de bani fiind oferit doar in anumite tari de pe glob.

Facebook Messenger: Aniversarea de 10 Ani si Noile Functii

Facebook Messenger Aniversare cadou

Facebook Messenger are totusi de astazi si o serie de efecte noi pentru a celebra mai bine evenimentele speciale din viata noastra, in principal aniversarile, insa schimbarile sunt oferite cu un update pentru aplicatia pentru telefoane. Facebook Messenger are si o animatie interesanta pentru cadourile in bani primite prin Facebook Pay de la alte persoane, un cadou fiind afisat in conversatie, el deschizandu-se cu o animatie speciala in momentul in care este accesat.

“Luna aceasta sărbătorim cea de-a 10-a aniversare a Messenger! Suntem recunoscători tuturor celor care ni s-au alăturat în crearea a 10 ani de amintiri construite din nenumărate fire de chat, apeluri video târziu, partajarea celor mai recente GIF-uri meme și alegerea emoji-urilor sau a autocolantului perfect pentru a surprinde starea de spirit. Astăzi, vă prezentăm Jocuri Poll pe Messenger. Acum puteți juca „Cel mai probabil” în sondaje pentru a vă ajuta să descoperiți ce părere au prietenii dvs. despre subiecte precum cine este „cel mai probabil să ofere cadouri de ziua lor? ”,„ Cel mai probabil să lupți cu zombi în timp ce toți ceilalți fug? ”Și„ cel mai probabil să rateze zborul?”

Facebook Messenger Aniversare animatie

Facebook Messenger a implementat deasemenea si optiunea de a crea sondaje de opinie in cadrul grupurilor care pot fi facute in platforma, astfel ca puteti afla mai usor opinia oamenilor care o folosesc. In final, Facebook Messenger are si un nou sticker pack special pentru aniversarea a 10 ani de existenta, astfel ca il putem folosi deasemenea in conversatiile noastre, dar probabil ca interesul va fi mic in legatura cu acest pachet special de stickere in Romania.

Facebook Messenger a anuntat ca ofera toate aceste noutati prin instalarea celei mai recente actualizari care este disponibila chiar de acum pentru toti cei care folosesc aplicatia in viata de zi, cu zi.