WhatsApp: SECRETUL Urias, ce Nu Credeai ca vei Putea Face

WhatsApp reactii

WhatsApp continua sa surprinda in mod total pozitiv pe toata lumea, iar asta pentru ca in secret face o noua schimbare la care mai nimeni nu s-ar fi asteptat, dar ea vine totusi ca una extrem de buna pana la urma. Mai exact, dupa ani de asteptare, utilizatorii de telefoane iPhone si Android vor avea in sfarsit posibilitatea de a reactiona la mesajele pe care le primesc prin WhatsApp, ceva ce alte platforme ofera de ceva vreme, dar ceva ce abia acum ajunge in aceasta platforma.

WhatsApp a inceput deja sa le permita anumitor oameni sa se bucure de aceasta schimbare mare care va fi oferita pentru iPhone si Android, astfel ca nu trebuie decat sa asteptam ca totul sa ne fie oferit in mod oficial. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta schimbare pentru interfata de conversatii din cadrul WhatsApp, ea fiind acum testata in versiune beta inainte de a fi lansata in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume.

WhatsApp: SECRETUL Urias, ce Nu Credeai ca vei Putea Face

WhatsApp reactii conversatii

WhatsApp le afiseaza celor care folosesc versiunile beta ale aplicatiei mesaje prin care li se spune ca le-a fost trimisa o reactie si ca pentru a o vedea au nevoie de o versiune actualizata a aplicatiei. Asta inseamna ca inginerii celor de la WhatsApp deja testeaza reactiile, si poate inclusiv unii dintre cu versiuni beta ale aplicatiei le pot testa, insa functia nu este oferita in mod oficial pentru chiar toata lumea, deci multi inca mai trebuie sa astepte pentru a o folosi.

WhatsApp implementeaza reactiile pentru conversatii la foarte mult timp dupa ce alte platforme au integrat deja functii similare pentru utilizatorii lor, deci nu vorbim totusi despre ceva complet nou pentru aplicatie. Nu se stie deocamdata cum vor arata reactiile pe care le vom putea trimite catre prieteni in conversatiile pe care le purtam prin WhatsApp, asa ca trebuie sa asteptam pentru ca functionalitatea sa fie lansata in mod oficial pentru noi.

WhatsApp va lucra cel mai probabil timp de cateva luni pentru a oferi aceasta lansare, astfel ca ramane sa vedem ce va mai fi dezvaluit in legatura cu reactiile in viitorul apropiat.