DACIA Duster 3: Marea SURPRIZA Asteptata pentru Noua Masina

DACIA Duster 3 public

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV pe care DACIA il pregateste in momenturl de fata pentru lansare, noua generatie de automobile fiind pregatita cu extrem de multe noutati importante. Stim deja ca DACIA Duster 3 va veni cu multe schimbari majore, insa marea surpriza pe care o asteapta foarte multi dintre fanii celor de la DACIA este aparitia primelor imagini spion cu noul SUV in teste pe drumurile publice din Europa.

DACIA Duster 3 a fost confirmata ca urmatoarea generatie a modelelor de SUV-uri pe care DACIA le vinde, astfel ca nu mai exista dubii cu privire la faptul ca masina va fi lansata in mod oficial. Stim deasemenea ca ea este in plin proces de dezvoltare, insa nu stim cand anume vor incepe testele publice, desi nu e exclus ca in cam 2 ani sa vedem primele imagini cu masina testata pe drumurile publice, chiar daca procesul ar putea fi totusi accelerat de producator.

DACIA Duster 3: Marea SURPRIZA Asteptata pentru Noua Masina

DACIA Duster 3 urmeaza sa aiba un design complet nou, similar cu cel al Bigster, asa ca e nevoie de multa munca pentru finalizarea sa intr-o asemenea maniera incat masina sa poata fi testata in public. Nimeni nu stie de cat timp va fi nevoie pentru asta, dar asteptarile unora sunt ca in 2023 sa vedem pentru prima oara imagini spion cu DACIA Duster 3, chiar daca e posibil sa nu fie versiuane 100% finala a masinii care va fi lansata prin 2024 de companie.

DACIA Duster 3 ar putea aparea in imagini spion chiar mai devreme de 2023 daca masina va fi prezentata oficial atunci si pusa in vanzare la inceputul anului 2024, dar deocamdata nu stim nimic despre asta. Imagini spion cu DACIA Duster 3 in 2022 nu pot fi excluse in totalitate, mai ales ca Logan 2021 a aparut in imagini spion chiar de prin 2019, desi a fost lansata cu un an mai tarziu, deci totul depinde de cat de mult vrea DACIA sa isi testeze masina.

DACIA Duster 3 va fi unul dintre cele mai importante SUV-uri pe care DACIA le-a lansat pana acum, dar si unul dintre cele mai importante de pe pietele globale, asa ca va trebui sa indeplineasca asteptari mari.