BCR Romania: Oficial, Noi Schimbari pentru Clientii Romani

BCR Romania categorii

BCR Romania face o serie de noi schimbari pentru clientii din toata tara, unele care trebuiau sa ajunga de ceva vreme la noi, dar care din pacate vor ajunge abia in momentul de fata. BCR Romania a decis intr-un final sa implementeze in aplicatia George pentru telefoanele mobile o segmentare a cheltuielilor pe care le facem in utilizarea obisnuita a cardurilor, astfel ca vom vedea o impartire a lor in functie de tipul de comerciant la care facem plati.

BCR Romania doar ajunge din urma bancile concurente cu aceste modificari, iar asta pentru ele au implementat deja de ceva vreme schimbari similare pentru clientii din toata Romania. In baza noilor modificari, aplicatia George a celor de la BCR Romania va afisa tranzactiile intr-o segmentare oarecum similara cu cea pe care o vedeti in imaginea de mai jos, astfel ca va va fi mult mai usor sa va dati seama pe ce anume cheltuiti banii pe care-i aveti.

BCR Romania: Oficial, Noi Schimbari pentru Clientii Romani

BCR Romania a creat aplicatia George ca un asistent inteligent pentru mobile banking in tara noastra, dar alte banci si-au facut aplicatii cu mult mai multe functii cu adevarat utile pentru clientii lor. BCR Romania incearca sa-si ajunga din urma concurenta cu functii noi de acest gen si e foarte bine ca intr-un final se gandeste sa ni le ofere si noua, chiar daca ele vin destul de tarziu in comparatie cu ceea ce asteptau multi dintre clientii sai din tara.

BCR Romania mai pregateste cel mai probabil si alte schimbari bune pentru toti clientii sai din Romania, ele putand fi implementate atat in cadrul aplicatiei George pentru telefoane mobile, cat si in platforma online. Desigur ca BCR Romania nu anunta in avans ce schimbari face pentru utilizatorii din intreaga tara, astfel ca aflam despre toate aceste noutati abia dupa ce sunt lansate in mod oficial de catre banca romaneasca pentru toata lumea.

BCR Romania distribuie aplicatia George in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store pentru clientii din toata tara, si trebuie sa le descarcati exclusiv de acolo.