Orange: Cati Bani le da GRATUIT Oricaror Clienti din Romania

Orange recompensa

Orange are surprize extrem de bune pentru clientii sai din Romania in mod constant, unele dintre ele fiind chiar departe de ceea ce isi imaginau clientii, mai ales cand vine vorba si despre bani. Mai exact, cei de la Orange ii anunta pe oricare dintre clientii din Romania ca daca isi fac si un cont Orange Money, pot primi gratuit bani pentru tranzactiile pe care le fac, dar mai mult decat atat, au sansa de a participa la promotii in cadrul carora se ofera premii uriase.

Orange vizeaza un numar mare de clienti cu aceasta gratuitate in bani pe care o ofera direct in cont, astfel ca toti cei interesati ar trebui sa se bucure de ceea ce ofera in momentul de fata grupul de telecomunicatii. Cei de la Orange le ofera aceste bonusuri oricaror clienti care isi deschid un cont nou in cadrul Orange Money si fac o plata cu cardul de credit si debit, fiind oferiti cate 50 de LEI pentru fiecare dintre ele, iar inca 50 de LEI sunt oferiti pentru o plata a unei facturi.

Orange: Cati Bani le da GRATUIT Oricaror Clienti din Romania

Orange combina aceasta promotie prin care ofera 150 de LEI gratuit si garantat pentru clientii care isi fac un card nou, sau platesc pentru prima oara o factura, cu alta in care ofera premii pentru plati in valuta, si nu numai. Pana in octombrie Orange ofera 1000 de euro pe zi unui client norocos care face o plata de minim 10 LEI, operatorul extragand zilnic cate o persoana care castiga aceasta suma de bani, insa aceasta este doar o parte a surprizelor.

Orange ofera deasemenea 10 premii in valoare de 100 de euro pe luna pentru clientii care fac tranzactii valutare in valoare de minim 100 de euro pe luna, astfel ca indiferent cum priviti lucrurile, aveti multe sanse de castig. Orange spune ca banii sunt transferati direct pe cardurile clientilor daca sunt alesi drept castigatori de catre companie, asa ca puteti sa ii cheltuiti oricum doriti voi, ceea ce e o veste excelenta pentru noi toti.

Orange are mai multe detalii despre aceste promotii chiar pe website-ul sau din Romania, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate informatiile de care puteti fi interesati.