DACIA Duster 3: Anuntul Oficial care a SURPRINS Multa Lume

DACIA Duster 3 intretinere

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie foarte importanta de SUV-uri la care lucreaza in momentul de fata cei de la DACIA, iar asteptarile sunt, desigur, foarte mari in ceea ce priveste lansarea sa. Pana atunci, cei de la DACIA au anuntat in mod oficial Duster 2022, o versiune speciala a Duster 2021, totul ca o incercare de a mai impulsiona vanzarile pana in momentul in care DACIA Duster 3 va fi lansata in mod oficial pe pietele din intreaga lume.

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata la cei de la DACIA, generatia urmatoare fiind programata, cel putin deocamdata, pentru o lansare prin 2023, sau 2024, nimeni nu stie clar inca. Pana atunci, cei de la DACIA incearca sa mentina vechea generatie a Duster in atentia oamenilor, astfel ca au anuntat o versiune noua a facelift-ului, care va fi lansata in 2022, poate cu un an inainte ca DACIA Duster 3 sa fie lansata pe piata.

DACIA Duster 3: Anuntul Oficial care a SURPRINS Multa Lume

DACIA Duster 3 va veni la peste 10 ani din momentul in care actuala generatie a SUV-urilor romanesti a fost lansata, o perioada extrem de lunga de timp pentru o serie de masini, indiferent despre ce producator vorbim. Cei de la DACIA par sa fie dornici sa intretina interesul oamenilor cu versiuni speciale ale celei facelift, cel putin pana cand DACIA Duster 3 va fi pregatita in mod oficial pentru a fi prezentata, iar aceasta prezentare ar putea fi grabita.

DACIA Duster 3 a fost confirmata oficial pentru anii viitori, dar fara o data stabilita in mod 100% sigur pentru lansare, cei de la DACIA lasand loc pentru o posibila grabire a punerii in vanzare a noului SUV. Vanzarile actualelor modele stau in centrul unei decizii pentru lansarea mai rapida a DACIA Duster 3, iar dupa cum arata lucrurile, nu e exclus sa vedem masina lansata mai devreme in 2023 decat mai tarziu, cel putin intr-un eveniment de prezentare.

DACIA Duster 3 ar urma sa ajunga in reprezentate in 2024, daca ne luam dupa afirmatiile facute pana acum de DACIA, insa nu e exclus sa putem vedea masinile in reprezentante pana la final de 2023.