DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA, Milioane de Clienti Vizati

DIGI Romania structura

DIGI Romania continua cu o decizie extrem de importanta care vizeaza milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca a gandit o strategie in baza careia este in continuare hotarata sa investeasca in unele parti ale infrastructurii. DIGI Romania actualizeaza constant hartile cu acoperirea pe care o ofera in Romania pentru inrastructura sa, dezvaluind ce mai imbunatateste in diverse zone din tara, exceptie facand reteaua 5G, care inca ramane fara investitii.

DIGI Romania a decis sa mearga in continuare cu investitii masive pentru aproape toata infrastructura sa din Romania, iar asta inseamna ca retelele 2G, 3G, 4G sunt imbunatatite in mod constant. Cea 5G nu mai are parte de imbunatatiri din aprilie 2020 pentru ca ANCOM inca nu a facut licitatia pentru frecventele care pot fi folosite in aceste retele, iar DIGI Romania trebuie sa caute preturi bune pentru echipamentele de telecomunicatii care nu sunt facute de Huawei.

DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA, Milioane de Clienti Vizati

DIGI Romania s-a bazat pe produsele Huawei pentru o buna parte din toata infrastructura de telecomunicatii pe care o are, atat in cazul celei mobile, cat si in cazul celei fixe. Acum ca in Romania Huawei nu mai poate vinde echipamente de telecomunicatii 5G fara acordul CSAT, DIGI Romania se reorienteaza pe vechea infrastructura, insa ramane de vazut cand anume se va reapuca de extinderea retelei 5G din tara noastra, pentru ca ar putea trece mult timp pana cand va face asta.

DIGI Romania nu are una dintre cele mai performante retele de telecomunicatii din Romania, dupa cum multi stiti deja, insa e important ca o imbunatateste in mod constant pentru clientii sai. Aceste imbunatatiri pe care DIGI Romania le face nu sunt ieftine, dar sunt necesare pentru a atrage si mai multi clienti care sa ramana in cadrul companiei pentru perioade mai lungi de timp, ceea ce acum nu se intampla in toate cazurile.

DIGI Romania nu ofera detalii despre imbunatatirile pe care le face in mod constant pentru infrastructura sa, dar spune in mod constant ca exista schimbari pentru acoperirea nationala.