Planeta Venus: Anuntul ULUITOR, Misterul Dezvaluit Omenirii

Planeta Venus intunecat

Planeta Venus are in sfarsit confirmat un mister vechi de peste 30 de ani, oamenii de stiinta recunoscand pentru prima oara ceva ce multa lume nu a realizat ca se intampla in cazul planetei. Mai exact, se pare ca in atmosfera de pe planeta Venus rezida de vreo 30 de ani un nor intunecat a carui existenta nu a fost confirmata de catre oamenii de stiinta pana in momentul de fata, insa acum lucrurile incep sa iasa la iveala cu un nou anunt ce vizeaza omenirea.

Planeta Venus a avut descoperirea facuta si monitorizata timp de peste 30 de ani de catre oamenii de stiinta, iar asa au ajuns ei sa confirme ceea ce ne spun acum, desi totul ramane ascuns intr-o umbra de mister. Planeta Venus are aceasta formatiune denumita “marele nor intunecat” de catre cercetatorii care l-au monitorizat timp de 30 de ani de zile, insa deocamdata cauta o explocatie pentru prezenta sa permanenta in atmosfera planetei apropiate de Pamant.

Planeta Venus: Anuntul ULUITOR, Misterul Dezvaluit Omenirii

Planeta Venus intunecat nor
Norul intunecat de pe planeta Venus, FOTO: JAXA.

Planeta Venus are acoperita o treime din latitudinea sa de acest nor urias, iar oamenii de stiinta l-au descoperit abia in 2015 in baza unor date furnizate de catre o nava spatiala japoneza. In urma analizarii datelor adunate din ultimii 30 de ani in legatura cu planeta Venus, oamenii de stiinta au realizat ca de fapt acea formatiune noroasa exista in atmosfera planetei de foarte multa vreme, ea putand fi totusi chiar mai veche decat datele adunate de oamenii de stiinta.

“Fizica norilor este ceva care funcționează de obicei pe perioade de timp foarte scurte. Este ciudat să observi o trăsătură care persistă decenii sau secole. Cu o atmosferă planetară, schimbarea este mediul natural. Dacă ceva este persistent, asta atrage atenția. La început, aceasta a fost numită „întrerupere”. A fost recunoscută ca o tranziție bruscă de la lumină la întuneric, care era destul de repetabilă. Dar apoi a existat și această structură masivă în spatele ei, la scară de dimensiunea aproape a emisferei.”

Planeta Venus a fost explorata de catre multiple sonde spatiale, iar acum oamenii de stiinta analizeaza datele din mai multe dintre ele pentru a descoperi ce anume compune acea formatiune noroasa. Pana cand vor veni si primele concluzii ale analizelor facute de catre planeta Venus va mai dura, astfel ca ramane sa vedem ce anume vor mai dezvalui cercetatorii dupa cateva luni, sau cativa ani, de analizare atenta a datelor pe care le au deja.

Planeta Venus este sursa de foarte multe mistere care inca nu au explicatie, dar asta e perfect normal din moment ce suprafata sa nu a fost analizata, iar sondele spatiale care au ajuns in atmosfera sa n-au stat mult la distante mici.