Kaufland: Surpriza Oficiala, Romanii Uimiti de ce da GRATUIT

Kaufland comoara

Kaufland isi uimste clientii din tara in aceste zile, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuti ceva ce probabil ca exstrem de putini oameni credeau ca pot primi in momentul de fata de la lantul de hypermarket-uri. Kaufland a decis sa continue seria surprizelor excelente pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca a pregatit noi premii pentru cei care isi doresc sa ajunga la Untold si nu au avut banii necesari pentru a cumpara bilete si/sau cazare.

Kaufland mai desfasoara aceasta promotie speciala doar astazi si maine, astfel ca nu aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a profita de ea, deci ar trebui sa o faceti inainte sa regretati ca a disparut. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa ofere 5 invitatii duble cu cazare gratuita pentru Untold, astfel ca oricine vine la concerte are parte de o experienta completa multumita lantului de hypermarket-uri din intreaga Romanie in acele zile.

Kaufland: Surpriza Oficiala, Romanii Uimiti de ce da GRATUIT

Kaufland le spune romanilor din toata tara ca pentru a participa la aceasta promotie speciala trebuie doar sa cumpere produse in valoare de minim 100 de LEI din magazinele sale si sa scaneze cardul de fidelitate la casa de marcat. Asta inseamna ca daca nu aveti un Kaufland Card facut, nu veti putea profita de promotia speciala pe care cei de la Kaufland o desfasoara in aceasta perioada, asa ca e bine sa va faceti unul cat mai rapid in orice magazin.

Kaufland spune deasemenea ca trebuie descifrat si un mesaj secret, pe care cel mai probabil il puteti vedea in aplicatia lantului de magazine, pentru a putea avea sansa de a castiga oricare dintre premiile oferite. Daca indepliniti toate aceste conditii, atunci in final veti avea ocazia de a putea castiga premiile pe care Kaufland le ofera, iar ele vor fi anuntate in cursul zilelor urmatoare din moment ce festivalul Untold e foarte, foarte aproape.

Kaufland desfasoara aceasta promotie speciala in toate magazinele sale din tara, deci daca doriti sa participati la ea, trebuie doar sa mergeti intr-unul si sa faceti cumparaturile aferente.