Raiffeisen Bank: Atentionare de ULTIMA ORA pentru Clienti

Raiffeisen Bank planificare

Raiffeisen Bank a emis o foarte importanta atentionare de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o foarte serioasa masura luata de catre banca. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca in cursul acestei nopti vor desfasura lucrari de mentenanta pentru toate serviciile online sau offline pe care le ofera pentru clienti, iar ele urmeaza sa dureze nu mai putin de 4 ore, deci va fi o lunga perioada de indisponibilitate.

Raiffeisen Bank vine cu acest anunt in mod surprinzator pentru ca nu a mai luat de foarte multa vreme o masura de acest gen pentru clientii din Romania, insa iata ca se mai schimba lucrurile din cand in cand. Conform celor de la Raiffeisen Bank, si puteti vedea asta in imaginea de mai jos, vorbim despre lucrari de mentenanta care vor incepe in ziua de 29 august la ora 00:01 si care se vor termina la ora 04:00, insa intre timp serviciile vor functiona cel mai probabil cu intermitente.

Raiffeisen Bank: Atentionare de ULTIMA ORA pentru Clienti

Raiffeisen Bank planificare imbunatatiri

Raiffeisen Bank spune ca platformele Smart Mobile, SmartToken, Raiffeisen Online, tranzactiile cu cardul la comercianti, banconate, online, dar si call center-ul sau asistentul Ana, vor fi parte a lucrarilor de mentenanta. Raiffeisen Bank nu spune de ce anume face lucrari de mentenanta atat de extinse in momentul de fata, insa probabil ca e nevoie de ele pentru mentinerea serviciilor in stare buna de functionare in aceasta perioada din an.

Raiffeisen Bank a mai facut in ultimele saptamani lucrari de mentenanta separate pentru diverse servicii pe care le ofera pentru clientii sai din Romania, insa abia acum vedem unele atat de extinse. Avand in vedere ca Raiffeisen Bank face lucrari atat de extinse, nu este exclus sa vedem si unele noutati anuntate de catre banca in perioada urmatoare, dar desigur ca nu exista prea multe detalii cu privire la ceea ce vrea sa faca ea pentru clienti.

Raiffeisen Bank va anunta in mod oficial orice fel de noutati importante pe care ni le va oferi, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va fi dezvaluit in mod oficial de catre banca in perioada urmatoare.