Guvernul Romaniei: Restrictii de Circulatie doar pentru Nevaccinati

0

Guvernul Romaniei Restrictii Circulatie Nevaccinati

Guvernul Romaniei pregateste noi tipuri de restrictii pentru romanii din toata tara, insa se pare ca ele ar urma sa vizeze doar persoanele nevaccinate, iar asta pentru ca persoanele vaccinate se vor bucura de mult mai multa libertate, ceea ce desigur ca va crea haos.

Guvernul Romaniei ar intentiona, conform ministrului sanatatii, Ioana Mihaila, sa limiteze doar la persoanele nevaccinate restrictii precum cele de deplasare pe timpul noptii, poate si altele, lasand persoane vaccinate sa se miste mult mai liber chiar si la rate de incidenta mari.

“Dacă cifrele se înrăutăţesc, este nevoie să intervenim cu măsuri de prevenţie şi de limitare a răspândirii infecţiei. Ce vrem să facem cu prioritate este să accelerăm campania de vaccinare, pentru că este cea mai eficientă măsură de prevenţie şi de limitare a răspândirii infecţiei şi să ţinem cât de mult putem şcolile deschise, pentru că nu putem să mai avem acele efecte asupra educaţiei copiilor, consecinţe a ceea ce s-a întâmplat anul trecut.

Acestea sunt principiile de la care plecăm. Este clar că, în acest context, dacă va fi nevoie să instituim restricţii de circulaţie, ele nu vor viza persoanele vaccinate, în primul rând, şi ca ultimă instanţă vor fi afectate şcolile. Vom discuta.”