LIDL Romania: Surpriza Colosala, ce le da GRATUIT Romanilor

LIDL Romania gatit

LIDL Romania a pregatit o noua surpriza colosala pentru clientii din toata tara, iar daca vrei sa te bucuri de ea, ar fi bine sa nu ratezi ceea ce a pregatit lantul de supermarket-uri din tara noastra. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de o serie de premii extrem de interesante daca decid sa participe la promotia pe care o aveti prezentata mai jos de catre lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania continua sa le ofere romanilor din toata tara motive serioase sa nu treaca cu vederea promotiile speciale pe care le are in momentul de fata, astfel ca acum avem sansa de a primi o serie de premii diferite. Conform promotiei pe care LIDL Romania a anuntat-o, romanii care sunt interesati sa participe pot castiga un gratar pe gaz, 3 kit-uri de accesorii pentru gratar, sau 10 vouchere pentru a cumpara produse din magazinele sale.

LIDL Romania: Surpriza Colosala, ce le da GRATUIT Romanilor

LIDL Romania le cere romanilor sa urmareasca clipul video de pe YouTube cu un nou episod al emisiunii sale de gatit si sa raspunda la intrebarea pe care unul dintre protagonisti o pune in cadrul sau. Raspunsul trebuie publicat in pagina in care a fost publicat acel clip video de pe YouTube, astfel ca doar daca plasati acolo comentariul veti fi automat inscrisi pentru a putea castiga premiile pe care LIDL Romania le “pune la bataie” in momentul de fata pentru noi.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie de ceva vreme pentru clientii sai din toata tara, iar cu episodul nou de astazi a reinnoit setul de premii care sunt disponibile pentru romanii din toata tara. In cadrul acestei promotii cei de la LIDL Romania nu impun limitari in ceea ce priveste posibilitatea de a participa la castigarea premiilor, deci nu trebuie sa aveti vreun card de fidelitate, sau ceva similar, ci doar sa indepliniti conditia principala de participare.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca sunteti interesati de ea, ar trebui sa va inscrieti chiar acum pentru a participa.