Netflix: Anunt Oficial Privind un Nou Serial Foarte Asteptat

Netflix addams

Netflix a publicat un anunt oficial cu privire la un nou serial foarte asteptat de catre foarte multi dintre oamenii care urmesc in mod constant continutul din cea mai mare platforma de streaming video la cerere. Mai exact, cei de la Netflix vor produce un serial bazat pe celebra poveste a Familiei Addams, e avand succes in cinematografe, iar acum platforma va face un serial pentru care au fost anuntati deja si unii dintre actorii pe care ii vom vedea in rolurile principale.

Netflix profita de succesul pe care aceasta poveste l-a avut pana in momentul de fata pentru a aduce in platforma de streaming video la cerere un serial care mai mult ca sigur va avea succes destul de mare. In aceasta idee, Netflix a ales denumirea Wednesday pentru noul serial, iar primii actori confirmati pentru roluri sunt Thora Birch ca Tamara Novak, Riki Lindhome ca dr. Valerie Kinbott, Jamie McShane ca Sheriff Donovan Galpin, sau Hunter Doohan ca Tyler Galpin.

Netflix: Anunt Oficial Privind un Nou Serial Foarte Asteptat

Netflix a mai dezvaluit ca ii vom vedea si pe Georgie Farmer ca Ajax Petropolus, Moosa Mostafa ca Eugene Otinger, Emma Myers ca Enid Sinclair, si Naomi J. Ogawa ca Yoko Tanaka. In final ii avem pe Joy Sunday ca Bianca Barclay si Percy Hynes White ca Xavier Thorpe, iar conform informatiilor pe care le cunoastem acum, vor fi 8 episoade in primul sezon pe care Netflix il va produce, iar in functie de succes, sezonul 2 ar putea avea mai multe, sau mai putine, daca va fi facut.

Netflix cauta seriale si filme inedite, dar populare, pe care sa le produca pentru abonatii din intreaga lume, iar ceea ce vedem acum cu Familia Addams, sau Wednesday, este exact acest lucru. Netflix ar putea sa atraga si un public noi multumita acestui serial pentru ca el se adreseaza unui public caruia ii plac filmele de tip horror, insa ramane de vazut cat de multe le va oferi aceasta productie pentru platforma de streaming video la cerere.

Netflix mai are multe alte filme si seriale foarte interesante pregatite pentru a fi lansate in perioada urmatoare, asa ca ramane sa vedem ce anume vom mai afla de la compania americana.