Samsung GALAXY S22: Doua Surprize Dezvaluite pentru Telefoane

Samsung GALAXY S22 camere zoom

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea generatie de telefoane pe care Samsung vrea sa le puna in vanzare pentru clientii din intreaga lume in prima parte a anului viitor, iar astazi aflam noi detalii cu privire la ceea ce ar urma sa ne aduca ele cand vor fi lansate.

Samsung GALAXY S22 si S22 Plus urmeaza sa aiba camere care au rezolutia de 50 de megapixeli, insa si camere cu zoom optic de pana la 3X, acestea avand rezolutia de 10 megapixeli, mai mica, dat totusi ele ar fi preluate din S21 Ultra pentru noile modele.

Samsung GALAXY S22 nu va avea camere de 12 megapixeli cu zoom optic de pana la 3X, asa cum ni s-a spus in zvonuri anterioare, dar nici zoom optic la distante mai mari, asa ca ar fi bine sa fiti pregatiti pentru ceea ce urmeaza sa fie anuntat in mod oficial de catre coreeni.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa vina cu foarte multe alte noutati pe partea de componente interne, asa cum stiati deja, insa foarte multa lume este interesata si de camere, desi ele se pare ca nu vor fi chiar cu mult mai bune decat in modelele actuale.

Samsung GALAXY S22 va fi lansat in luna ianuarie a anului 2022, nu se stie daca in ianuarie, sau februarie, dar este cat se poate de clar faptul ca putem astepta aparitia lor la inceputul anului viitor, iar vanzarile vor incepe cel tarziu in cursul lunii februarie.