Telekom: Ultimele Zile de Surprize, ce da GRATIS Clientilor

Telekom sfarsit

Telekom este in ultimele zile a unei promotii care este desfasurata luna aceasta pentru clientii din toata Romania, iar daca va uitati cu atentie la mesajul de mai jos, veti vedea ce ofera gratuit pentru clienti. Cei de la Telekom au initiat acum cateva luni o campanie promotionala speciala prin care le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga o varietate de premii extrem de interesante pentru actiuni facute in aplicatia MyAccount.

Telekom transmite prin mesajul de mai jos ce anume ofera gratuit zilele acestea pentru clientii sai din toata tara, insa mai aveti doar cateva zile pentru a profita de tot inainte sa dispara complet. Telekom vorbeste mai jos despre un laptop Lenovo IdeaPad 5 care este oferit gratuit clientilor la tombola care inca mai este in desfasurare, iar pentru a-l castiga trebuie sa faci una dintre actiunile care este prezentata mai jos de catre operator acum.

Telekom: Ultimele Zile de Surprize, ce da GRATIS Clientilor

Telekom spune ca reincarcarea unei cartele, plata unei facturi, reinnoirea unui abonament, etc, facute prin aplicatia MyAccount pentru telefoanele mobile aduce sansa de a castiga acest premiu, dar si altele. Cei de la Telekom inca mai ofera premii zilnice intresante pentru clientii din toata tara care partifipa la promotia sa, dar si alte premii saptamanale, sau lunare, astfel ca trebuie doar sa va uitati la actiuni si ce premii se ofera pentru ele.

Telekom desfasoara de ceva vreme promotii de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, exclusiv prin aplicatia MyAccount, dar e posibil ca la finalul acestei luni sa fie schimbata campania promotionala. Daca s-ar schimba campania promotionala acum si Telekom va lansa alta pentru toamna, atunci ne asteapta surprize si mai interesante pentru ca in general toamna sunt lansate noi campanii de portare sau oferte de abonamente si cartele prepay.

Telekom deocamdata nu a spus nimic despre aceste schimbari, astfel ca pana in septembrie profitati de promotia actuala si poate veti avea sansa de a castiga ceva si mai bun in cursul acestei toamne.