GTA 6: Anuntul unui Actor ce a Uluit Multi Fani ai Rockstar

GTA 6 politie

GTA 6 intra iar in atentia lumii intregi dupa un anunt facut de catre un actor care a fost angajat de catre cei de la Rockstar Games pentru a fi vocea unui personaj nou care ajunge in Grand Theft Auto, el dand de inteles ca ar fi vorba despre viitorul joc important.

GTA 6 este asteptat de catre milioane, peste milioane, de oameni din intreaga lume in momentul de fata, iar vestile de acest gen sunt extrem de importante pentru oricare dintre cei care asteapta cu nerabdare lansarea titlului de catre Rockstar Games.

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare la Rockstar Games, astfel ca angajarea de actori care sa interpreteze vocile unor personaje nu ar fi neobisnuita, insa desi actorul da de inteles ca ar lucra pentru urmatoarea versiune a jocului, inca nu exista dovezi clare ca ar face asta.

GTA 6 este atat de asteptat incat fanii sunt dornici sa afle orice fel de noutati in legatura cu el, iar un leaker a incercat sa afle daca actorul spune adevarul vis-a-vis de implicarea sa in joc, dar desigur ca nu a putut confirm asta, probabil si pentru ca actorul nu poate sa confirme, chiar si indirect, acest lucru.

GTA 6 va veni mai mult ca sigur cu o serie de personaje noi pentru jucatorii din intreaga lume, dar deocamdata nu stim clar care vor fi acestea si ce anume vor schimba la experienta de joc de care vom avea parte in cadrul titlului Rockstar Games.